Липсваща или грешна информация

Ето няколко примера за липсваща или грешна информация във VBox7. Повечето от тези неща съм ги снимал през последната седмица.

Грешка във VBox7 Грешка във Vbox7

Тези две снимки показват как най-отгоре ми дава -1 или съответно -3 непрочетени съобщения.

Грешка във Vbox7

Тук може да видите, че последните пуснати коментари са отпреди -2 или -3 минути.

Грешка във Vbox7

Това е главната страница, която от няколко дни често не показва никакви клипчета в раздел „Актуални“.

Грешка във Vbox7 - списък 1 Грешка във Vbox7 - списък 2 Грешка във Vbox7 - списък 3

А това са първите три страници от кутията ми за съобщения. Всяка нова страница започва със 20 съобщения по-назад. Примерно първата страница свършва със съобщение от 09.05.2007 21:56, а втората започва със съобщение от 11.05.2007 11:08.

Освен тези грешки вече много хора са ми писали, а и аз съм забелязал, че в някой списъци броя на елементите (коментари, клипове, съобщения…) не отговарят на истината. Примерно това, че в колекциите винаги има с 1 клип в повече отколкото са вдействителност, или когато пише, че 1 човек ти е разглеждал профила, а всъщност не е никой (M0RALEZZ), или когато си добавил клип в любими някой го изтрие, броя на любимите клипове не се променя, или когато качиш клип и се появи в профила ти, но 2 дни броя на качените клипове в профила не се променя.

Ето и един проблем със логването във сайта. Направих си труда да го запиша като клип, защото много ме изнерви. С две думи може и да се впишеш 20 пъти, но сайта не показва, че си логнат. По-късно ако отвориш сайта си те дава като логнат, но не и веднага. Проблема се получава понякога.

Всички тези неща са малки грешки, но дразнят и изглежда започнаха да зачестяват напоследък. Както писах на много хора, аз отдавам това, че сървърите им издишат и се получават грешки с базите им данни – информацията се записва, но не се показва или просто се губи. Що се отнася до размера на списъците – това си е чисто дизайнерска грешка в системата – не са направили така, че да се обновява достатъчно често или след определени събития, като например триене на клип или нов коментар.

[tags]missing, information, vbox7, wrong, липсваща, информация, грешна, съвети, идеи, предложения [/tags]

2 коментара

  1. Имам същите проблеми с логването понякога, но забелязвам че през Internet Explorer мога да се логна а през Mozilla Firefox-не ( по едно и също време)

  2. 1.Аз искам да се оплача от това, че например когато създада колекция после клиповете които реша че не са за там не мога да ги премахна от там.

    2.И аз имам такъв проблем с логването. Ама видях от друг коментар в Vbox7 че това е защтото сайтът е пренатоварен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.