Проблеми при качването във VBOX7

На няколко пъти съм споменавал, че има проблеми при качването на клипове във VBOX7. KATYA_MUSE ми прати съобщение с което описа много добре какво и се случва и как я дразни:

Здрасти, пак съм аз 🙂 Пиша тук, защото напоследък имам ГОЛЯМ проблем с upload-ването във vbox7 и честно казано вече АДСКИ се дразня. Преди бях писала на администраторите, но те едва ли се занимават с такива глупости като да отговарят на писма или изобщо да ги четат, а и сигурно и други се намират, които да им пишат. Та по същество – значи аз по принцип качвам музикални клипчета, концерти и подобни.

Случваше ми се няколко пъти да ми post-нат клипче без име и описание (при положение, че най-прилежно съм си ги попълнила при качването), което впоследствие не мога да оправя от опцията „EDIT“ колкото и да се опитвам. Ако имам късмет админите се сещат да именуват изпълнителя, НО САМО АКО ГО ПОЗНАЯТ – така се случи с Muse и Depeche Mode – познаха ги… Но друг път качвах Keane – е, не ги познаха и написаха като заглавие „Песен Без Име“!!! Е, отначало ми стана смешно, ама после МНОГО се издразних, още повече, че при следващата песен на Keane, която качих (видеото е по-дългичко, тъй като не започва направо с песента, а отначало дават хора, говорещи за загубата на свои близки) и тези от vbox-а знаете ли какво написаха?! – „Тъжни Хора“!!! Е, на мен не ми стана тъжно обаче! Дори и с ненаименоването или със слагането на абсурдни описания от тяхна страна бих се примирила, но после започнаха и да трият клипове, и то такива, в които няма нищо нецензурно и изобщо никаква причина за махане – освен това, че бяха без имена и то НЕ по моя вина!

И така – една седмица никакви проблеми и изведнъж вчера качвам един концерт на Depeche (на файлове – достатъчно малки според ограниченията и в позволен формат естествено) и веднага ми става ясно, че пак се почва старата история, тъй като след като напишеш името и описанието и му дадеш „Напред“ за качване, веднага се разбира дали ще ти излезе както трябва или пак с проблеми. При 2 от 10-те части на „нацепения“ ми концерт стана познатият гаф, а впоследствие, когато ги качиха (неразпознаваеми естествено), след известно време (всъщност доста бързо даже) ги изтриха… Преди поне ги оставяха така и с таговете все пак беше нещо, а сега ги трият по собствено желание… И аз се опитах да ги кача в друг формат, с други параметри ,че дори ги и скъсявах и какво ли още не, и така поне 4-5 пъти, но резултатът си беше все същият – видео без нищо, а по-късно изобщо никакво видео 🙁

Ами писна ми вече и затова се обръщам към теб, Юруков, ако можеш да ми помогнеш, че ти нали поддържаш връзка с администрацията… Да вземат да си оправят сбъркания сайт, а ако не могат – поне да не трият клиповете без причина… Тъкмо почнаха да се отърсват от всевъзможните бъгове, които ти си беше направил труда да изброиш, сложиха и емотикончета, а май и скоростта на качване ми се подобри, а тази история продължава… Е, сега някой може да си каже: „Тая к’во го взема толкова навътре?“, ама аз съм решила да качвам неща, които ми харесват и за които определено се намират хора да ги гледат, пък и защо vbox7 да не стане по-качествен и да работи без проблеми?! Аз в момента се съдирам да цепя и да качвам клипове, за които ме помолиха други user-и, и общо взето само си образувам нерви…

Тя не е единствената която ми се е оплаквала за това – около половината от хората които ми пишат им са изтрити клипове и не могат да разберат защо. На много от тях, включително и на мен няколко пъти, им се е случвало да се появи клип без име, описание или тагове и модераторите да са сложили някакви колкото да има. Често се срещат и клипове въобще без име. Всичко това много дразни и наистина създава лошо впечатление за сайта.

Затова имам два въпроса:

  • Какви кодировки приема системата за качване и защо се губи информация?
  • Кой модерира клиповете и защо се трият съвсем нормални клипове, докато такива с фашистки лозунги и откровено насилие стоят.
  • [tags]uploading, vbox7, video, problems, bugs, проблеми, качване, клипове, оплакване, админи, триене, KATYA_MUSE[/tags]

    7 коментара

    1. zdravei.Pisha za purvi put i iskam da kaja kak ne moga da kachvam absolutno nishto tei kato pri vsiako uploadvane mi dava sig nal che ima grashka ili che formatut ne e podhodiasht.

    2. На мене ми писна…не мога да качвам клипове чака,чакам и накрая ми излиза,че има някъв проблем.От кво е тва ?Не моа си качвам клиповете.Моля вии…помагайте ;(:( (doh)

    3. и при мен е така, както при hihi2 от 2 дена се опитва да кача клип, който е 90 и няколко МегаБайта но постоянно ми дава „Грешка“… Днес съм опитвал да го кача поне 20 пъти, но не може и не може.. 🙁 някой да помогне..

    4. Добре конвертирам клипчето във всички позволени формати и не става и не става….

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.