Купих си ново колело

Предишното ми колело го купих супер евтино, защото беше n-та употреба. Вложих още толкова пари и беше възможно да се кара. Не беше хич кой знае какво, но ме пренасяше от точка X до точка Y без да се счупи. Единствения ми по-сериозен проблем беше, че гумите все издишаха и трябваше да ги помпам често.

Случи се обаче да не го карам две седмици и някой ми го беше свил. Беше си вързано и всичко, но гумите му бяха спаднали и от неугледния му вид изглеждаше като изоставено. Тук такива колела бол и някой хора крадат точно такива. Ако стават за работа, стягат ги и ги карат или продават. Май и моето е имало подобна съдба преди да го купя.

Затова реших да си купя друго, но не ми се даваха 100 евро за ново и затова влязох в Ebay. Поразрових се малко и намерих това тук. Хубавото нещо на Ebay е, че можеш да получиш нещо много добро за никакви пари ако случайно в този момент няма интерес към него. Лошото е, че може да цакаш много и да получиш боклук. За щастие това което аз получих беше доста добро. Почти неизползвано колело с никакви наранявания и видими дефекти. Е, разбах защо са го продали – има малък дефект в лагерите на задната гума и се чува прещракване от време на време. Не мисля, че е сериозно, но малко дразни. Е, за толкова пари – толкова. Иначе си е супер – и фаровете му работят, но трябва да свържа едни жици към предния.

koleloto_mi.JPG

Остава и да му свикна да го карам, защото много лесно му се върти всичко. Старото колело беше супер зле. Добре че си взех това. Препоръчвам на всички да пазаруват от Ebay. Супер тръпка е това наддаване. Дано направят и българска версия или излезе нещо подобно.

[tags]ebay, колело, ново[/tags]

5 коментара

  1. az puk si kupih novi chorapi i ako e tolkova nalojitelno shte napravq 1 site, za da sloja novinata i oshte kup gluposti na 1va stranica \\//

  2. Еми затова статията е в категория „Моя живот“. Идеята на блоговете е да пишеш за себе си или за неща които те интересуват. Какъв цвят са ти чорапите?

  3. @Aninka:

    %IGNORE% ! 😛

    Блоговете са за това – да пишеш каквото на теб ти харесва в тях! На който не му харесва – не чете! 😉

    @Боян:

    Честито колело! Аз направо се преродих, когато за първи път си купих байк, честно! 🙂 Оттогава са минали около 5 години, около 3 колела и около 19’000 км… Все още не съжалявам за новия ми избор в живота 🙂

  4. За сега се държи доста добре. Вчера само дето се счупи, но ще го оправя другата седмица. Хубавото нещо тук е, че много се карат колела, има много алеи и паркинги специално за целта. На почти всяка улица има алея за колелета до пешеходната. Така се стесняват улиците, но като се карат повече колела, няма и толкова много коли. Всичко опира до градоустройственият план. В Пловдив примерно не мога да си представя как ще може да се направи нещо подобно в центъра.

  5. 🙂

    София е „некф ужас, некф ад“ за колело, няма да коментирам… Ама ми се кара, какво да направя…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.