Колежката от Заза – SM00K3

Вчера ми писаха, че има подобен клип на моите с препоръките към Заза. SM00K3 е направила собствен клип с предложения и бъгове. Съгласен съм с повечето от тях, а за някой вече са ми писали. Радвам се най-вече, че и други хора са подели инициативата да си изказват мнението за сайта по този начин. Надявам се обаче да не остане глас в пустиня и админите да реагират по някакъв начин. Ето и го клипа:

Съжалявам само, че хората толкова псуват за клипа. Предполагам, че затова е изключила коментарите. Простаци колкото искаш, а и най-вероятно са се раздразнили от предложението и за цензурата.

Нещо което разбрах от нея, е че за да получиш pro в момента трябва да качваш редовно клипове, които да се появяват в класацията „популярни“ или редакторите да ги слагат на първата страница. Другия вариант е да познаваш някой от екипа, разбира се. Има и слухове кои да модераторите, но ще гледам да попълня списъка преди да го пусна.

[tags]zazz.bg, SM00K3 , заза, предложения, клип, грешки, модератори, про [/tags]

8 коментара

  1. Юруков, благодаря ти, че си добавил критиките ми към заз-ката към сайта си!!

  2. наистина има доста бъгове,които трябва да се оправят…лично аз съм забелязал 90% от бъговете…но не руптая щото съм бил мод на форуми..може да звучи тъпо,че ще съпоставя нещата така,но съм и бил админ на разни игри…пускал съм лично мои сървари… и знам че подръжката е нещо много трудно… трябва да се оправят бъгове всички крестят и че са недоволни…
    Ами браво на SM00K3 идеите и са найстина добри …а вече доста от тях са усъществени..макар че още са в процес на обработка.

  3. Пускал съм репорти за доста бъгове и доста от тях не са оправени още. Това обаче не е проблема. Знам какво е да се дебъгва сайт и всички да ти пишат кое не работи да недоволстват. Може би не толкова, колкото теб, но ми е ясно. Работата е там, че някой неща много дразнят потребителите и едното от тях е да не им се обръща внимание. Затова в един момент просто спират да ти съобщават грешките. Да баха пуснали една bugzilla, щеше да стане по-лесно. Аз затова и се опитах да ги структурирам и да ги опиша добре, но в един момент започнаха да се преплитат като например бъгът в списъците и броя на клиповете и съобщенията.

  4. Тази офцъ SM00K3 – жива ли е? Няма да забравя: „Ъхъ-ъхъ“ клипа в отговор на Михаела. то бива толкова първична женска завист…тая направо ни закопа със своята простотия…Жалка беше…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.