Heinerfest в Darmstadt

Всяка година в Darmstadt, градът където уча, има един панаир на име Heinerfest. В общи линии се състои от много сергии за подаръци и дрънкулки, бистра за храна и пиене и не на последно място – въртележки. Понятието въртележки е малко общо и не се отнася много за това което ще видите по-долу.

На практика това е един кран със закачено на него витло, на края на което има 8 седалки. Това нещо за заклаща и вдига седалките до 50 метра височина, след което ги пуска в свободно падане. Това се повтаря около 3-4 пъти. За да е по-силно преживяването, самата кабина със седалките се върти около оста си. Така може да се окажете с лицето надолу докато падате или с главата надолу на върха. Това нещо просто те напомпва с адреналин за седмица.

Миналата година вместо това, имаше един катапулт, който те изстрелва нагоре. Много напомня на мини-бънджитата на морето, но ти си в кабина и те изстрелват на 75 метра височина. Освен това има микрофон и камера в лицето ти и те заснемат какво правиш, което обикновено е да крещиш. И на това съм се качвал.

Това го направих два пъти. Втория път се качих, защото първия си държах очите предимно затворени и не беше толкова интересно. Ето и някой снимки от феста. Тази година не можах да направя много защото нямах много време, а и снимането някак си намалява удоволствието. Мин

pic_4848.JPG pic_4857.JPG pic_4861.JPG
pic_4850.JPG pic_4851.JPG pic_4862.JPG
pic_4855.JPG pic_4852.JPG pic_4866.JPG
pic_4872.JPG pic_4874.JPG pic_4871.JPG

[tags]heinerfest, darmstadt, фест, дармщадт, [/tags]

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.