Продава се остров във Фиджи

ostrov_01_31.jpg

Или има много мераклии за покупка на острови, или просто правителствата обедняват яко. Преди две седмици писах за морската крепост в Суетския канал, която се продава, а сега на масата е и един от островите на Фиджи – Катафанга. Забележителното тук е, че този остров се продава в немската версия на Ebay. Показаната цена там е 250000 евро, но в действителност липсват две нули. Просто Ebay не приема толкова скъпи имоти. Надали обаче го предлагат само там.

Островът е със площ 90 хектъра или 0,9 квадратни километра. От снимките си личи, че има извести постройки, който обаче не са довършени. Не съм прочел цялата обява, но май няма голяма къща. Има някой складове, контейнери за гориво и голяма подземна изба направена от камък. Въобще не ми се мисли за този, който купи островът. Това си е райско кътче и с още няколко милиона може да се издигне имение с всичките му екстри. А за нас простосмъртните остава да се наслаждаваме на снимките и да си ги слагаме на монитора на работа.

ostrov_01_11.jpg
ostrov_01_12.jpg
ostrov_18_53.jpg

[tags]fiji, ebay, katafanga, катафанга, фиджи, остров, продава, имоти, недвижими[/tags]

4 коментара

  1. Яко, за 25 милиона – остров 🙂

    (Пък сега забелязвам, „навигационното“ квадратче със стрелките си го „монтирал“ много добре вдясно, и вече не дразни с движението си. Cooool!:-)

  2. За навигацията, при FF няма проблем, а при IE съм я изключил. Ето повече подробности.

    Иначе острова си е як. И честно казано не ми се струва скъп. Не че ги имам парите де, но все пак ако се сложат още 10 милиона, това място може да се обърне в невероятен курорт за знаменитости или пък нещо като постоянен остров за Survivor.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.