60 коментара

  1. parvo izob6to ne zarejda6e neznaex o6te za tozi problem i iztrix skype vliazox v saita s nadejdata da si go izteglia otnovo no bez problem no niama6e kak sega razbrax za tozi problem,nadiavam se skoro skype otnovo da raboti normalno!

  2. Нашият език е красив и богат, добре би било да не позволяваме много чуждици да навлизат, но все пак за някои английски думи е тъпо да се правят преводи като „вписвам се“. Звучи много изкуствено! Мисля, че „логвам се“ или просто „влизам“ са много по-естествени, макар и първата да е чуждица! Прекален светец и богу не е драг!

  3. Грешката не е във вашия телевизор. Проблемът е в мрежата на Skype. Оставете си програмата включена и когато се оправят нещата, ще ви даде, че сте online.

    @Впишльо – опитвам се максимално да използвам български думи без да ми звучат тъпо и да има много повторения. „Вписвам се“ не ми звучи странно и затова го използвам. Когато използвам английските или немските думи, обикновено ги пиша на латиница и отзад слагам българските окончания на кирилица. Примерно skype-вам, web service-ите и hardware-рът.

  4. Pingback: Писна ли ви да нямате ICQ и Skype? - Блогът на Богомил Шопов.
  5. абе ко му става на тоя скайп??? не мога да си вляза на линия. имам нет ама не става и не става. изтеглих си по-новата версия с надеждата че ще се оправи , но нищо не стана. ставам онлайн за 1 мин. после пак сам си извън линия. надявам се по-скоро да се оправи скайпа . ако някой знае някакво решение на проблема да каже щот много се ядосвам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Спокойно бе хора – скоро ще го оправят. Мрежата сигурно се е претоварила и нещо е издало багажа. Нормално е при такива големи и сложни системи.

  7. ем да ти кажа дано го опраят по-бързо шот за мене си казвам цял ден съм в скайпа. ядосва ма и си мислех ,че само аз съм с тоя промблем , но след това разбрах и аз другите.

  8. мамка му стара.. такава глобална компания не трябва да си позлволява такива грешки!!!!!!! :@ дано го оправят скоро щото сам в едно село и нямам нищо друго освен PC-то и интернет! Сега не мога и приятелите да си чуя!

  9. Това се случва сравнително често при другите мрежи. Докато пробвах Gizmo например, мрежата отказа за няколко часа на два пъти в рамките на седмица. MSN ми даваше грешки няколко пъти, а приятели са ми казвали, че ICQ-то редовно си давало грешки при вписване и там вече никой не обръщал внимание. Това тук се случва за първи път и се надявам да е за последен.

  10. как си мислите и аз съм от село и скайпа си е едно развлечение. тука няма много кво да са праи и за тва сме по комповете. а ся няколко дена (дано да са малко) без скайпче напраоооо ;( ама ше се опраи! 🙂

  11. AE be nema li da go oprawat po burzo pisna mi . Za kakwo mi e toq net ako neam skype da swalqm porno li ?!?!?!

  12. Спокойно хора ще се оправиме кво сте се наплашили гледам някои яко са се препотили квото вика един познат „Чак Сепуко си напраят без тоя скайп деа“ И сега яко джоин в Irc : )))) \\//

  13. като стартирам скайп ми иска скайп името и паролата пиша ги цакам вписване почва да зарежда ,зарежда околко 5 минути и ми пише скайп не е в състояние да се свърже 🙁

  14. Добре че погледнах тук. Вече смятах да преинсталирам скайпа си. Ту се свързва ту не, пък имам нет. Благодаря много за инфото. Дано бързо отстранят проблема.

  15. Виж допълнението от 17 Август 13:10. Някой потребители вече могат да се впишат и бройката се увеличава. Не са избрани – просто системата тръгва бавно да работи и който успее да влезе.

  16. Здравейте! Дали има нещо вярно в това, че руски хакер има някаква заслуга да нямаме skype?

  17. Е и аз мислех, че проблемът е в моя телевизор, дори преинсталирах Скайпа, пробвах на друго РС с друг доставчик на нет, и чак след това почнах да търся „братя по съдба“
    с две думи – дано да го оправят по-бързо, че доста работа върша чрез Скайпа…

  18. сега в скайпа са пуснали спам ли е какво е нз ама пише че ще затварят скайпа на 23 тва верно ли е или не?

  19. Oh…pisna mi ot toq smotan skype.Vsi4ko e nared do momenta v koito re6a da sazdam video razgovor – vsi4ko se bagva i skypa se zatvarq basi tapnqta.Ako nqkoi ima ideq kakvo da pravq moje ga pi6e!

  20. Най-вероятно има друга програма, която пречи на Skype да използва микрофона или камерата. Проблемът на камерите е, че само една програма може да ги използва в даден момент и ако си включила такава програма, трябва да я спреш.

    Препоръчвам ти да отидеш в Tools -> Options -> Video Settings. Там ще видиш дали камерата ти работи. Там има и разни настройки като светлина и тем подобни. Може да настроиш и дали да ти тръгва автоматично камерата като звъниш на някой и кой може да те вижда.

    Пробвай го това и ми кажи какво става.

  21. имам един въпрос защо не мога от моя компютър да се впиша в скайп,а от други компютри става моят windows е 98 и съм си изтеглила скайп за 98 и не мога да се впиша плс помогнете ми

  22. miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da i ot tam moje i ot google.bg a nqkoi 6te mi kaje li za6to ne moga da se vpi6a v skype?

  23. Първо – няколко съвета за всички тинейджъри, които пишат тук и из мрежата: пишете на кирилица, използвайте пунктуация и довършвайте думите. Не трябва всичко да е идеално граматически – аз съвсем не мога да се похваля с това. Ако пишете обаче така, всичко, което казвате ще е много по-разбираемо и по-малко затормозяващо. Ако ви покажа какви съобщения са ми пращали във VBox7, ще ви изпопадат косите от смях.

    @ivetoy – обясни малко по-подробно какво е станало – каква версия на skype имаш, какъв ти е windows-a, като си дадеш паролите какво става и т.н. Не е нужно да даваш лична информация, а само технически подробности. Причините може да са много. Най-вероятната е, че компютъра или интернета ти имат защити, които пречат на Skype да се върже.

  24. аз съм с windows 98 което е много лошо,защото не иска да ми тръгне скайп опитвала съм се да се впиша но не става незнам защо на скайп съм си теглила всички версий,знам че скайп 2.5.0.151 е за windows 98 и би трябвало да мога да се впиша а аз не мога не вярвам проблема да е в интернета може да е в компютъра,защото преди няколко месеца не ми тръгваше най-новата версия на скайп а сега ми тръгва но и при нея не мога да се впиша мисля че проблема ми е в компютъра защото преди не искаше да ми се тегли най-новата версия на скайп а сега само не мога да се впиша.

  25. iskam da popitam za6to ne moga da puskam klip4etata na skype nastroeniqta na abonatite mi a i te ne mogat da pusnat moeto?

  26. Възможно е да имаш стара версия на Skype. Пробвай да я подновиш или да свалиш направо най-новата и да я инсталираш. Би трябвало да се оправи.

  27. Здравейте! До снощи Skype работеше съвсем нормално. Днес не успявам да се впиша и след няколко секунди изчезва и иконката от taskbar. Каква може да е причината?

  28. Скапва се програмата като я пускаш. Има вероятност да не е съвместима с друга програма, firewall или антивирусната. Другия вариант е да си инсталирала някой plugin, който да прави проблеми. Препоръчвам ти да я деинсталираш, да си свалиш най-новата версия от тук и да я инсталираш наново. Контактите ще ти няма да се изтрият. Ще си изгубиш само историята на чатовете и обажданията, а може и настройките на skin-а и на самата програма (като proxy сървъри, портове и т.н., които най-вероятно не си пипала така или иначе).

  29. Ще се радвам, защото много хора имат подобни проблеми и си мислят, че грешката е в мрежата на Skype. В статията горе съм описал единствения случай, в който мрежата се е скапвала. От там нататък проблемите със свързването може да са или поради блокиране заради защитна стена, или заради развалена инсталация.

    Забележете, че е възможно доставчика ви на интернет да е сложил защитна стена, която да блокира целия p2p трафик. Това включва не само торенти, DC++ и подобни, но и Skype. Въпреки, че Skype е доста пробивна, пак има начини да се спре достъпа й и го правят, за да не използвате напълно дадената ви скорост на сваляне и качване.

  30. Zdraveite!ISkam da vi spodelq skype problema si i ako moje nqkoi da mi napishe kakvo da napravq..Taka..imah skype,oba4e neshto iz4ezna i sega si sedi v mrejata,bqh prinudena da si napravq nov,ama mnogo me 4ovurka toq stariq vse kato go tursq i go namiram vutre,a nikoi ne go polzva..:( Kakvo moga da napravq,za da go vklu4a,ili pone da go mahna ot mrejata…? Molq vi pomognete mi ! Blagodarq vi predvaritelno:)

  31. Как така е изчезнал? Ако имате още паролата може да се впишете. Ако не, може да я възстановите през мейла си. Ако не помните с кой мейл сте се регистрирала, акаунта е загубен и не може да се възстанови. Мисля, че след някакъв период ще бъде автоматично изтрит заради неактивност.

  32. Blagodarq vi za informaciqta.Opitah se 4rez zabravena parola,no mi pishe,4e informaciqta nee to4na,ili nesuvpadashta..Kakto i da e dano da se iztrii avtomati4no ,kakto vie kazvate.Blagodarq oshte vednuj:)

  33. Това означава, че не сте въвели правилно мейла си или някакви други данни. Спред help-а им, ако не сте влизали с името от 3 дни, то се заличава от публичния списък. Самия акаунт се изтрива автоматично, ако не се използва 6 месеца.

  34. Здравейте! Успях отдавна да реша проблема си, но се забавих с описването. Оказа се, че Windows-a ми е бил много стар и със забрана за автоматично обновяване. Липсваха SP. След инсталирането им всичко се оправи и си е наред и досега

  35. Реших да инсталирам 2-ри скайп.Създадох нов акаунт.После прочетох,че това не е нужно и инсталирах Skype Launcher.В началото имах на десктопа си само първоначалния си скайп, мислех, че не съм го записала.
    Сега имам само 2-рия скайп.Всичко е различно на компютъра ми/програми,десктопа…/, а стария скайп липсва.
    Въпросите ми са два:1.Как да намеря скайпа си? 2.Мога ли да изтрия новия акаунт и на негово място автоматично да се върне Администратора, с който бях преди промените?
    Благодаря!
    Ще помоля за по-достъпен език,тъй като съм невежа в материята.

  36. Здравейте аз има пробелми с skype отдавна като се вписвам нали трябвададе един звук ту се чува ту не апак като ми пише някои трябва пифка а то неиска д апифка даже а и също другият проблем е такъе че скаипа се бъгва илиза едно малко правоагалниче празно исписва скаип името и бутон ок натискаш бутон ок то пак илиза нов и така и целиа екран става бял и неможе се махне ако не реснеш компа ….. защо се бъгва по старата версия 3.8 моля които има информация да ми каже ще съм благодарен 🙂

  37. здравейте имам проблем от 3 дена,не мога да се впиша в скайпа си от моя компютьр,а от други мога,имам и други скайпове в които без проблем влизам само в един единствен немога да се впиша..пише ми „Провалено сглобяването на базата данни от скайп.Вероятно друго копие на скайп я ползва.“какво означава това и как да се справя с този проблем.много ми е важно да си вляза в скайпа.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ !!! 🙁

  38. когато си вписвам skype ми пише скайп нее е в састояниеда се свърже какво да правя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.