Награди на VBox7 – както дойдоха, така си и отидоха

Някой знае ли за годишните награди на VBox7. Писах за тях преди месец и половина. Може би ако посещавате сайта често и сте забелязали по някое време банера в заглавната страница. Повечето хора го помислиха за реклама на Vivatel и не му обърнаха награда. После се появи линк отгоре на всяка страница и сигурно повече хора са гласували. Май имаше и тук таме реклама из БГ сайтовете.

Аз не гласувах. Предимно заради нещата, които написах в онази статия – много не беше ясно и не се изясни. Наградите минаха така както и дойдоха. Нищо не беше обявено никъде. Сякаш екипа ги беше срам от нещо. Правилата на наградите си останаха кратки и никой от въпросите не беше отговорен.

Както и да е. Надявам се другата година да ги направят по-добри. Ето тук може да видите спечелилите награди, а тук – класиранията по категории.

[tags]vbox7, награди, клипове, годишни[/tags]

4 коментара

  1. Ами те хората явно искат да си гледат клиповете и не ги интересуват такива класации. Екипът на сайта доста се постараха с реклами в други сайтове (няма да споменавам кои само ще ви кажа, че 2-та сайта бяха в Топ 5 за България) Дано другата година имат по-голям успех 🙂

  2. Че кое не му е ясното, от всички гласували се избират печеливши, всички, които клипа им е попаднал в топ 3 печелят по нещо..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.