HP България търси компютърни специалисти с немски

outdoor_hp.jpg Вяра Николова от HP се свърза с мен преди време във връзка с обява за support персонал към българския им офис. Изглежда HP си outsource-ва support-а в България и им трябват доста хора с компютърни познания и добър немски. Пускам обявите и във форума на Darmstadt и сега пиша за това тук, защото така може повече наши студенти в Германия поне да се заинтересуват от работа в родината.

Днес ми писа за още две обяви, с които набират хора (новината във форума). И двете са за support и изискват добър немски. Едната обаче е по-насочена за моменти поправки на софтуера на потребителите (т.н. hot fix). Доколкото разбирам работата е в офиса им в София.

За повече информация може да прочетете приложените обяви и да пишете тук: viara.nikolova@hp.com.

Впрочем не знам кое е момичето на снимката, но прави хубава реклама на HP.

Software Support SpecialistHot Fix Agent

[tags]hp, bulgaria, Software Support Specialist, Hot Fix Agent, работа, немски, софтуер, поддръжка, специалист, компютри, информатика[/tags]

7 коментара

  1. Димитър е прав 🙂 и мен ме викаха, обаче някак си заплатата е дори ПОД средната в бранша, за разлика от преди две години, когато си отваряха центъра в София и даваха наистина много пари. Сега не струват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.