Desk.bg

Днес ми казаха за Desk.bg. Амбицията била да се превърне в българската версия на Facebook. Амбицията е голяма, но не и неосъществима. Основателите са Сребрин Ватралов и Благомир Иванов.

Първият проблем с който се сблъсках обаче е, че въобще не мога да вляза в сайта. Причината е, че при регистрацията трябва да впишеш в кой университет учиш, като няма университети в чужбина. Освен това не видях да има контакт за поддръжка и ако не бях видял поста на Димитър Веселинов в MyKinda, нямаше да знам кой го е направил. Сега мисля да пиша на Сребрин и на Благомир и да им предложа вариант, при който да има и университети в чужбина. С удоволствие ще следя какво става със сайта и дано да се развие толкова бързо, колкото Zip.bg. Последният е по-ориентиран сякаш към работата, докато този май ще е по-към контактите от университета като Facebook. Ще видим. Във всеки случай от всичко губят най-много Atol.bg, които все още си седят на ръцете въпреки критичната маса, която имат отдавна.

[tags]desk.bg, zip.bg, atol.bg, facebook, социални мрежи[/tags]

4 коментара

  1. Здравей! Тази седмица пускаме напълно нова регистрационна форма и ще можеш да се регистрираш и с университет от чужбина.

  2. Ами този сайт ще е подходящ. Не знам дали може да се правят групи вътре, но ако е така, може да си направите група на чуждестранните студенти в България. Ти от къде си по принцип?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.