Сега

В момента навън вали. Много ми се излиза, но в това време само ще се намокря и няма да има какво да правя по центъра. Не става за разходка. Да не говорим, че всичко живо е или заето, или спи, или е някъде из България или света. Даже телевизия не мога да гледам. Затова ще ходя на кино – Лъки Синема, 19:30, Карибски пирати 3, 4 лева. Казаха, че ще е интересен филм. Имам някой съмнения, особено при условие, че последното не ми го казаха приятели.

Ох уморен съм. Мързела ме боли. И въобще не ми се сяда пред лаптопа. Вече съм го намразил. Дойдох уж да се откъсна за малко от рутината в Германия, а все пред него седя. Ами като няма какво да се прави. Активно почивам. Това звучи малко като пасивен изнасилвач. И като нямам какво да правя започвам да правя глупости и да дразня хората. Затова и почнах този блог всъщност.

Ето нещо което ми е интересно в момента точно – защо я има тази дупка.

Дупка 1 Дупка 2 Дупка 3

Това го направиха преди няколко часа на пътя пред нас. Ония, който беше асфалтиран преди няколко дни. Просто докараха една машина и за няколко минути изрязаха дупка по средата на пътя! Никаква идея. 10см. радиус на 5 – дълбочина. Единственото ми предположение е, че тестват качеството на пътя. Това е логично. Мислих си, че може да слагат стълб там, но надали.

После отидох за хляб и видях този графит на едната страна на съседния блок. Браво на тоя дето я го е направил. Питах и ми казаха, че учел в Художествената.

Графит до нас Графит до нас

[tags]сега, дупка, скука, графит, филм [/tags]

3 коментара

  1. Здравей, днес попаднах на блога ти и прочетох трите ти последни статии. Нямах представа, че Липсва е бил частен проект – напълно разбирам защо си го преустановил. Исках да видя какво си написал съвсем в началото на блога си и попаднах тук, на рождения си ден. Смях се с глас! Страхотно, хаотично и забавно.

    Поздрави от независима Англия,

    Мая

  2. Благодаря. Това е статия на повече от 9 години. Не я помня дори. Ще трябва да ги препрочета отново. Има някои много глупави, но така е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.