Отговори на някой въпроси за Zazz.bg

Първо искам да започна с поздравления към екипа за бързото оправяне на дупката, която съобщих вчера. Няколко часа по-късно ми писаха, че е оправена. Изглежда slavi е поправил така филтъра, че да изтрива всички събития, така че да не може да се използва javascript.

Как направи линковете и цветовете в профила ти?

съдържание

Въпреки промените във филтъра, може да добавяте линкове и да променяте цветовете на части от текста. Ето как:
За да получите това:

Вижте последния ми клип

трябва да добавите този код, като смените червения текст с адреса на страницата, а синия със съобщението:

<a href=&#0034&#0034>Вижте последния ми клип</a>

За номера с цветовете трябва да сте запознати повече с CSS, но ще ви дам пример как да стане лесно. По принцип може да използвате и други CSS опции, но не съм проверил кои. Знам, че някой са блокирани от въпросния филтър. Сигурен съм обаче, че цвета работи. За целта ще използваме пак тага за връзка, защото единствено той не е блокиран. Няма да използваме само href=“…“ опцията, за да не го разпознае като линк. За този резултат:

Ето малко червен текст

трябва да вкарате този код:

<a style=&#0034color:red;&#0034>Ето малко червен текст</a>

Ако използвате href=“…“ опцията с линк в кавичките, просто текста ще стане линк, но червен. Може да си поиграете и с цветовете – горе съм маркирал това, което определя цвета и може да слагате каквито си искате цветове. Ако искате нещо по-екзотично, за което няма дума в HTML, ще трябва да ги дефинирате в RBG код като този например – #66FFE6. За по лесно избиране може да използвате този генератор на цветове.

За жалост тези неща не могат да се използват за описанията или коментарите към клиповете. За ЛС не знам. Ако някой намери още CSS опции, които могат да се използват, ще се радвам ако ми ги прати. Ще публикувам всичко.

Добавка – 17 Юли 2007

След като разгледах няколко профила, в който текста е уголемен, разбрах как става. По принцип уголемяването на шрифта не е разрешено, но ако след въпросния уголемен текст не слагате линкове или оцветени фрази, няма да има проблем. Освен това ако използвате уголемяването в линкове, трябва да сложите style=“..“ след href=“..“. Ето пример:

Ето голям текст

Tрябва да вкарате този код:

<a style=&#0034font:normal 20px Arial;&#0034>Ето голям текст</a>

Забележете, че текста няма да е наклонен (т.е. italic). Може да комбинирате това с цветовете и да си изберете друг шрифт.

Как се става Pro? Можеш ли да ме препоръчаш? Защо не са ме направили досега?

съдържание

Мисля, че това съм го писал вече няколко пъти, но ще го напиша тук пак за да е на едно място. Мисля, че най-добрата формулировка я даде SM00K3 в профила си:

ПРО може да станете по 2 начина:
1. Качвате клипове редовно, които да са интересни. Трябва да имате поне 2-3 клипа в популярни или да са били в „Избор на редактора“ или „клип на деня“. Профилът ви да е образцов.
2. ШУРОБАДЖАНАЩИНА !!!

Всъщност аз станах Pro когато единия ми клип стана най-популярен и отиде на първа страница. Не казвам, че това е достатъчно – може би са взели в предвид другите неща, които правя за сайта. Затова ако смятате, че сте пренебрегнати просто пишете на админите – никовете може да намерите по-долу. И не молете никой от тези, които са вече Pro да ви препоръчват – системата не работи така.

Всъщност „системата“ за получаване на pro е много субективна. Досега не са излезли ясни правила за това как се получава и наистина има някой pro без клипове. Просто статута е опорочен. Тук съм съгласен с апела на SM00K3, че от този статут вече няма смисъл. Затова ще е добре да се започне от начало и да има повече нива в стълбицата. Трябва да се изгради социална структура вътре в сайта подобно на тази в арената. За това обаче по-подробно друг път.

Добавка – 29 Юли 2007

Вече са излезли новите правила за Pro. Може да ги видите тук, а новината е тук.

Защо не мога да кача клип? Защо клиповете ми изчезват?

съдържание

Затова също съм писал и друг път, но ето кондензирана версия. Ако клипа не ви се качва, това е или защото вече е качен в страницата, или защото сайта не може да разпознае кодирането. За второто трябва да прекодирате клипа с програма като Camtasia, например. Ако клипа се качи (което става за минути), но изчезне по някое време, значи модераторите са решили да го махнат. Причината може да е в това, че вече има подобен (примерно едно и също шоу на слави) или че не отговаря на условията (има насилие, порнография или просто качеството е лошо). На теория това са причините да се махне клип. Вече дали някой модератор просто не иска клипа на сайта, защото не му харесва някоя тема, това е друг въпрос и не мога да коментирам.

Откъде сваляш клипове? Как мога да привлека посетители/гласуващи? Как правиш клипове?

съдържание

Първия въпрос е много тъп. Защо си мислите, че ако съм намерил някое секретно място в мрежата, от което точа яки клипове, ще ви го издам? А и всеки знае най-яката мина – YouTube. От там можеш да свалиш всичко и по много. Ако имате проблеми със свалянето използвайте този сайт.

Ако искате повече хора да гледат клиповете ви, описвайте ги добре. Заглавието и описанието са важни. Добавяйте много тагове, но такива, които са свързани, и слагайте клиповете в категории. НЕ пращайте спам. Напоследък зачестиха случаите с хора, които пращат масови съобщения или коментари към други клипове с линк към свой клип. Това само дразни и ще има отрицателен ефект в бъдеще. Надявам се.

Правя клипове с нет камерата си или фотоапарата. Обработвам ги с Camtasia Studio и Sony Vegas. Формата, който използвам е avi (divx+mp3) – открил съм че качеството е по-добро така. Ако искате да правите наистина оригинални клипове – правете ги сами. От край време насърчавам хората да започнат видео-блогове.

Кои са админите/модераторите? Защо не ми отговарят на въпросите? Къде мога да получа помощ?

съдържание

За сега знам за тези хора:

  • karakonjul – шеф на модераторите – забелязал съм, че отговаря след време ако темата е интересна
  • bashman – модератор – отговаря, писали сме си няколко пъти
  • chefo – админ– няма инфо
  • slavi – админ – не отговаря. Пише ако има да ти каже нещо.
  • Трябва да има и други модератори, но не знам кои са. Като правило не очаквайте да ви отговарят на въпросите. В сайта има почти половин милион регистрирани, от които между 5 и 10 хиляди са на линия във всеки даден момент. Представете си колко поща получават. Да не говорим колко клипове се качват на ден и те трябва да ги прегледат.

    Ако имате проблем обаче или не разбирате нещо, ще трябва да се обърнете към някой от по-старите членове. Изберете си някой, който е качил много клипове. За жалост няма форум, в който да се пише и да се обсъжда сайта. Аз лично получавам всеки ден ЛС с въпроси и идеи и ми се налага да обяснявам едно и също нещо. Всъщност затова и написах тази статия.

    Освен това ти препоръчвам да проверявате редовно блогът на Zazz.bg. Не го обновяват често, но там ще намерите най-важните новини. В моят блог пък ще намерите останалите новини, слухове и бъгове около сайта.

    съдържание

    [tags]zazz.bg, zazz, отговори, въпроси, форматиране, модератори, проблеми, екип, админи, про статус, pro, клипове, обработване, качване, youtube, сваляне[/tags]

    123 коментара

    1. Ако сте имали проблеми с линковете и цветовете – от кавичките беше. Оправих ги сега и трябва да работи.

    2. Супер!Сайтат е страхотен и много полезен!!Благодаря!:)

    3. ei pi4 az mai4e ima gre6ka … nikoi nemi e kazal 4e sam moderator 😀 dnes idvam i 50 4oveka me pitat dali sam moderator … kavko vi vodi do taq misal … nito imam super mnoo klip4eta nito ni6to 😕 mnogo mi e interesno neka stoi moje i taka da e no ako moje nqkoi da mi kaje za6to taka si mislite 4e sam moderator kato nqmam ni6to ob6to sq tqh prosto sma si hacker4e :D:D:D ( malko humor) 😀

      otnosno saita … Da dobre si go napravil super e i e poelzen na pvoe4eto hora 🙂

    4. Zdrasti!I az sym ti fenka…:D… ama ne…prosto ti nai-dobre obqsnqva6 i dosta polezni idei dava6…Evala…Tva 4e si xabi6 vremeto zna4i ne6to…pone spored men!

    5. Много благодаря. Имам и още идеи, но нямам отговор за тези досега. Аз лично бих направил повечето от тях в нов сайт, но нямам време и финансиране. Второто особено. Тъпото е знам какво и как да направя и знам, че ще има успех, но…

    6. Юруков, с всяка следваща буква която чета за теб ми се струваш все по свястен готин притен и добър човек.Никой не би си издал тайните как сваля, окуде, с какво прави якото качество и така нататак.Много благодаря за инфото което ми даде 🙂

    7. Здравейте отново ! 🙂 Ами преди няколко минути влязох в кутията си със съобщения в зазз.бг и забелязах че няма бутон с които да изтрием някои от съобщенията…И мисля че ще е полезно да се добави такъв бутон защото се натрупват много съобщения (поне при мен). =)

      Поздрави playboy ! 😉

    8. Може да се трие едно по едно съобщенията. По много не може и писах, за това преди доста време, но няма отговор.

    9. „· Боги – админ, но не му знам името в сайта. “

      imeto mu da ne e „bubole4ka“ ? 😛 shoto zabelqzah vednuj 4e vmesto moq nick (sled kato napisah komentar po klip) pisheshe „bubole4ka“ i beshe poseten nad 700 potrebiteli…

    10. Не, май е bogip. Буболечката беше легендарна обаче. Оправиха я преди 3 седмици. Виж това по случая. Иначе към края Боги си беше сложил да се отваря неговия профил, а не този на bubole4ka, като натиснеш ника. Имам чувството, че тея хора се ебават с потребителите си нещо. Не оправят някой неща от доста време, а нови функции не съм видял от месеци. А предложения и идеи бол.

    11. Da i az predi nqkolko sedmici bqh napisala 1 komentar na 1 klip4e i vidqh 4e nicka mi e bubole4ka.Ako moga da popitam za6to stava taka ?!?!?!?!

    12. Zdraveite , samo da popitam kak moga da izlqza ot publi4na grupa i ot vsqkakva grupa v koqto sym dobavena?!?!?!Vijdam 4e ima takiva v zazz.bg nqkoi ako znae mn molq da kaje !!!

    13. Отваряш групата докато си логната, отиваш на „Администрация“ и търсиш линка „Изключване от тази група“. Не съм го пробвал, но от там трябва да стане.

    14. Mn blagodarq za otgovora i e to4no taka kakto kaza , no kak moga da izlqza ot grupa koqto az sym napravila 🙁 opitah se po sy6tiq na4in kakto kaza no to mi stana samo pri publi4nata grupa v koqto ima i dr. hora

    15. За такава група не знам – по принцип тъй като ти си основателка и може би трябва да се изтрие групата първо. Не знам дали може да се трият групи и ще питам екипа, но няма да се учудя ако още не е направено. Разгледай раздела „Администрация“ за всеки случай.

    16. Не те познавам,но явно си страхотен човек.Ти си първият потребител от vbox7.com, който споделя „тайните“ си останалите,много пъти съм писала на модераторите,но не ми отговарят,писала съм и най-най обикновени потребители за тези въпроси ,но те казват,че са обещали да не казват и тен подобни…Така че,искрено ти благодаря за полезната информация!

    17. yourukov…zdrasti man … pak se nujdaq ot pomosht….Iskam da popitam kak se ka4va video v grupata ???????

      Blagodarsko predvaritelno :=)

    18. imam 1 vupros imam reg v vbox7.com//zazz.bg
      simeca
      МОМЧЕ от Pa3rPag, на 15г. регистриран на 20.03.2007г.
      последен вход: 10.08.2007 22:08ч.
      i vchera kato trugnax da vlizam i mi izkara che nqmalo takuv potrebitel :/
      ВЪЗНИКНА ГРЕШКА !
      – няма такова регистрирано потребителско име

      вход във vbox7.com
      kato trugna da se registriram pishe che imeto e zaeto i vsushnost acounta mi sushtestvuva ama ne moga da vlqza moje li da mi pomogne nqkoi :

    19. когато търся видео или потребител пиша нещо в горното поли и го намирам
      значи има опция за търсене на видео има опция за търсене на потребител но няма опция за търсене на групи
      защо е така?

    20. Защото групите са много нови и още са в бета версия. Ако питате мен са по-скоро в алфа версия, но няма значение. Сега се правят много промени в движение и съм сигурен, че като изкарат групите наяве, ще има и търсачка за тях.

      Сега единствения начин да намериш група е като влезеш в профила на някой, да видиш в кои групи е добавен. За сега просто много неща се слагат, поправят и махат за кратко време.

    21. И аз имам голям проблем.Като вляза в vbox7.bg или zazz.bg ме пренасочва към сайта vbox.bg някой ако може да ми помогне благодаря предварително.

    22. Разбрах от каде е проблема.Програмата D1 Downloader.НИКОГА НЕ ТЕГЛЕТЕ ТАЯ ПРОГРАМА тя е вирус.Като се инсталира неможе да се влиза в някои български сайтове включително и vbox7.com Аз слава богу си опраих проблема.Даже Удея видях че има и блог по тая тема.Тва е от мене.аре чао

    23. Btw:Ако вече сте се хванали на въдицата ето лекарство. Start>Run>%systemroot%\system32\drivers\etc\hosts отворете я с Notepad и изртриите редовете в които има този Ip адрес – 82.103.142.99 това е адреса на d1bg.com.

    24. Това, което тази програма прави е да пренаписва адресите ви и да ви препраща към други. Нещо като елементарно подменяне на dns сървърите. Много тъпо.

    25. Епа що са го напраили тоя трик незнам.сигурно щот са тъпи и нямат ко да праят.

    26. То и мене ме питат постоянно дали съм модератор но да те поправя че караконжула е Web Master! Направо собственик на сайта! Инече модовете са башман и другия не го знам, но и админите им помагат

    27. много хубаво си направил блога, на много хора помагаш
      много ме радваш x)

    28. Много благодаря. Скоро ще има и още статия за новите неща и проблеми с Vbox7. Ако някой има проблем с тези неща – да пише тук и да си каже името във vbox7. Вече не си чета толкова често съобщенията там, защото кутията е направена много неудобно. Коментарите тук ги чета винаги.

    29. Защо не мога да правя групи,а всички други могат?Правя по същия начин по който ги правят и другине,но ми пише system error!:(

    30. Единственото, което мога да ти кажа, че е най-вероятно е било моментен бъг. По принцип начина на работа на VBox7 е да правят промени директно в сайта, което пречи на работата и създава постоянно грешки, които се оправят след 1-2 часа. И аз го правя, но сайта не ми е толкова сложен и нямам по 5-10 хиляди хора на линия.

    31. Много благодаря за съвета как да се отърва от тъпия вирус на d1bg.com Голям тормоз беше. Благодарско!

      Ч.А.

    32. tunio също е модератор писъл съм си с него!
      и с chefo съм си писъл и със slavi и двамата ми отговарят!

    33. На теория да – трябва да отвориш 15 таба (или прозорци) и да отвориш страницата за качване. Най-вероятно обаче ще ти се скапе връзката за качване и ще отнеме много време. Затова ти препоръчвам да ги качваш един по един.

    34. За съжаление още няма лента, която да показва колко се е качило. След 2 седмици ще започна отново да се занимавам с vbox7 и ще пиша всичките предложения, заедно с това. Сега нямам време.

    35. A koga 6te se ka4at klipovete koito sam ka4ila?Za6toto predi 1/2 meseca ka4ih edno klip4e i o6te ne mi e ka4eno,a kogato se opitam pak da go ka4a mi kazva,4e 4aka obrabotka

    36. br za bloga.za6to nqkoi potrebiteli imat – primer 109 klipa ili 96 i ve4e sa pro a az imam 151 klipa i ne sam pro?edin moi klip be6e sred populqrni a ne sam vidqla tezi potrebiteli-koito koito predi da stanat pro da imat klipove v populqrni.za6to e taka

    37. evala za tva det ste go napraili az razbrah vs i 6te se staraq da buda strikntna za6toto me4tata mi e sled imeto mi da ima PRO blagodarq vi ot imeto na vs moi priqteli ot razgrad!

    38. Станислава да ти кажа първо Юруков е написал точно и ясно как се става про.Не е от само от значение колко клипа си качила,трябва да внимаваш как се държиш с другитре потребители,трябва профила ти да е образцов,внимавай как коментираш клиповете и най-важно да уважаваш сайта.Мисля че това са най-важните условия за да получиш титлата е естествето и да качваш хубави клипове които да веселят хората c(:

    39. Знам, че задавам супер тъп въпрос, но съм нова и не знам как да качвам клипове от YouTube във Zazz (а споменатият по-горе сайт vixy.net нещо не ми работи). pls

    40. Имам проблем при влизането във VBOX7. Препраща ме директно във VBOX.BG – понякога и в GOOGLE…… Последвах съвета на dan4y (за което много благодаря), изтрих всичко ненужно и пак не се получава….. Може би, не правя нещата както трябва?!! Моля, ако някой може да ми помогне!!! … Благодаря предварително!!!

    41. Юруков, благодаря ти много за препратката към статията! Много се измъчих но не се получава….. Вярно, че отчасти съм лаик но стриктно спазвам указанията….. Не мога да махна отметката пред D1 Downloader, защота просто няма какво да махам…. Наистина не разбирам какво става?!!!!!! Явно проблемът ми е по сериозен…………. Но като оставя настрани моите собствени ядове блогът е супер и адски полезен….. Още веднъж мерси!!!!!!

    42. Znae6 li kvo ti si edin ot nai izyavenite useri v vbox7, no tozi sait ve4e me otvra6tava napalno.V nego ima myasto samo za 4ekijii(masturbatori)
      i za ulirgofreni , da naistina vbox7 ima nai mnogo impresii no prosto vazrasta na pove4eto useri e pod 12,13 godini.

    43. Благодаря за първото. Наистина сайта и мен малко ме разочарова. Напоследък не съм писал за него и не съм влизал дори защото имам много други неща. Преди 2 седмици от екипа ме включиха в системата за следене на гъбове, но и там не съм влизал много. В началото на Ноември ще се освободя и мисля, да напиша едно обобщение за изминалия период. Все още сайта има потенциал, но май се лутат тяърде много. Освен това си прав за средната възраст на потребителите. Това може да се оправи.

    44. Юруков, реално погледнато твоят блог се явява нещо като FAQ за vbox7. Доста труд си сложил, което е за уважение.
      Подкрепям това което казва atanasov.

      Юруков ако позволиш една забележка – по начина, по който правиш клипчетата не се получава най-доброто възможно качество. Не твърдя обаче че аз знам как се получава най-доброто възможно качество, открил съм начин по-който се получават по-добре. Когато клипчето се качва, то трябва да е „подходящо кодирано“ във flv. Под подходящо кодирано се има впредвид основно „разделителна способност“ и „битрейт“. Повече и аз не казвам, не си издавам тайните. 🙂
      Мога и да реша да споделя какво съм открил, знам ли.

    45. Това с FLV го има от скоро. Преди не можеше да се качва така. Има логика така да става най-добро качество, защото практически може да уцелиш същият формат и да не прекодират. Питал съм много пъти как препоръчват да се качва, но не са ми казали.

      Преди бях много запален по сайта. Исках да го превърнем в нещо повече от портал за 10-18 годишни. Сега в БГ има много такива и те печелят стабилно, защото децата на тази възраст прекарват часове в нета. Исках да се развие и към бизнеса, журналистиката, образованието и т.н. Най-малкото исках да се оправи графичният дизайн.

      За жалост сайта ме разочарова. Дадоха ми достъп до системата им за бъгове и с това мога да помогна, но няма да е достатъчно. Имам чувството, че нямат визия и това ме притеснява. Не виждам реално развитие в сайта и то в толкова ранен етап.

      Съобщаването на бъгове е изчистване на това, което имат досега. Някой от бъговете, които съобщих преди доста месеци още ги има. Не виждам обаче много нови неща, освен може би групите, които бяха пуснати просто така.

      Трябва да събера по-добре мислите си в тази насока, да прегледам сайта основно и да ги напиша.

    46. Цитат:
      „Исках да се развие и към бизнеса, журналистиката, образованието и т.н. Най-малкото исках да се оправи графичният дизайн.“

      Именно, напълно съм съгласен.
      От въпросите по дизайна на първо място стои въпросът с прекодирането и качеството на клипчетата.

      Ами аз не съм специалист в областта, но да кажа каквото знам, може и да има нещо от полза:
      Сайтът изглежда е построен върху готов модел. За конвертор се използва FFmpeg.
      Размерът на целия плеер е 450х450, а клипчетата неизвестно по каква причина се кодират в 320х240. След това естествено се възпроизвеждат в „zoom out“ режим откъдето идва и пикселизацията.
      Дори и едно клипче да е качено в flv формат, то пак подлежи на промяна. Не знам обаче дали се прекодира, факт е че разделителната способност остава същата, но размерите и MD5 сумите на каченото и изтегленото са различни.
      Винаги има черни ленти около клипчето, които може би изчезват при някаква точна разделителна способност. Просто трябва много време да се екпериментира за да установи, има ли изобщо такава разделителна способност, при която черните ленти изчезват.

    47. Някой си joncena е копирал част от статията ми дословно. Писах му, че е лицензирана и че трябва да ме опомене като източник. Ако не го направи до седмица ще пиша на log.bg за нарушение на лиценз.

    48. Той взема, че я изтри. Не знам дали той или от log.bg, но нямаше нужда – просто трябваше да напише отдолу откъде я е взел. И други са го правили. Не е приятно да цитират дословно статия, ако не е част от коментар или пример, но в случая нямам против.

    49. Само искам да попитам как се прави сцетен и голм текст ? защото си напраих голям текст пък не е цветен 😀 vbox.com – nick name – syper_sexi ето вижте :
      Благодаря за вниманието !!! 🙂

    50. Първо – горе пише как.

      Второ – ако текста, който напишеш е неправилен граматично и синтактично, размера и цвета само ще влоши нещата. Научи се да пишеш нормално. Стига сте се срамили пред хората. Ако си мислите, че в все тая – не е.

    51. Do kolkoto vijdam gore pi6e samo za golqm tekst,a ne za cveten i golqm tekst…I az mn dobre obqsnih kakvo mi trqbva

    52. Здравей.Искам да попитам,защо немога да си вляза в “ Акаунта“?
      Изписва ми:
      „ВЪЗНИКНА ГРЕШКА !- няма такова регистрирано потребителско име“
      А в същото време, той си съществува. Каде е ключът?
      Благодаря Ти предварително!

    53. Грешката е възниквала и преди много пъти. Проблемът е, че сърърите им не мога да издържат натоварването, защото някой от тях се е скапал или просто са твърде малко. Причината е, че някоя от базите данни за оторизация връща грешни резултати и системата си мисли, че тоя акаунт не съществува. По принцип го оправят до едно денонощие, така ще имай търпение.

    54. Изглежда тази статия е една от най-крадените сред тези, в които става дума за VBox7. Под крадени имам в предвид копирани едно към едно без да е посочен източника и да става ясно, че са копирани. Днес намерих още два такива блога.

    55. moje li dami kajete kak da si sloja kartinka tam kadeto se pishe primerno dobre doshli ….pls kajete

    56. moje li dami kajete kak da si sloja kartinka tam kadeto se pishe primerno dobre doshli ….pls kajete plsssssssssss

    57. Може ли само да ми кажете какъв е кода за уголемен и цветен текст?Много ще съм ви благодаена!

    58. Ааа и да кажа само че аз не съм горната Мими… :Д

    59. Аз гледам че syper_sexi го е питала същото.Обаче,той е казал че не може да стане цветен и уголемен.Аз питам за „Kefche“ а не за „Vbox7“

    60. За кефче съм чувал, че става по подобен начин като VBox7. Последните сега са направили някакъв инструмент за да можете автоматично да го правите. Доколкото си спомням не може и да е и двете, освен ако не са променили нещо в сайта.

    61. Никъде не пише как се комбинира в един текст да е цветен и да е с друга големина.. моля обяснете..

    62. аз мися че става комбинирането с големина и цвят но просто забражих кода но знам че е възможно.

    63. Естествено, че е възможно е в истински страници, но VBox7 филтрират такива промени. Сега може бе ще стане с редакторът им, но не съм го пробвал.

    64. Получих това съобщение: Здравеи аз съм админа ако искаш да станеш почитен потребител про ми е нужна паролата ти Честито.
      От потребител на име ADMINISTRATORA
      Получех съобщението вчера ( 31.07.08 ) изпратих паролата какти пишеше
      в съобщението ! Въпросът ми е колко да чакам за да стана про или са ме излагали! Снимал съм съобщението !!!

    65. skiderski естествено, че са те излъгали.
      За да те направят какъвто и да е потребител не им е нужна никаква парола. Сменяй я докато можеш.

    66. Наистина са те излъгали. Това си е чист fishing. Про се става ако някой вече про те предложи в групата за целта и останалите те изберат. Сигурен начин да НЕ станеш про е да помолиш.

    67. Аз искам да попитам защо винаги, когато се опитам да кача клип ми излиза грешка „Connection interrupted“ в FF3, „The connection was closed while…“ в FF2. Къде е причината? Не е от файла-FLV формат и под 30 МБ, не е от интернета, бавен е, но съм качвал до сега над 100 клипа, също така съм изчистил всякакви неща, които могат да ми попреча. Някакви идеи?

    68. Има вероятност нета ти да не е постоянен и от време на време да прекъсва за период от време. Като гледаш страници няма проблем, но като качваш големи файлове и гледаш интернет телевизия се забелязва. Другия вариант е да става грешка при техния сървър, което се е случвало и по-рано.

    69. Имам един въпрос. От 3 дена се опитваM да кача във VBox7 едно видео, което е с големина от около 10 мимути и е под 100 МегаБайта. При всеки един мой опит ми излиза „Възникна технически проблем. Опитайте по-късно“ Опитвах по-късно поне 15 пъти, като конвертирах видеото, то по принцип си е FLV, опитах да го конвертирам и Mp4, но отново ми излезе този надпис. Дори развалих качеството (Тъй като с хубаво качество размера е около 80-90), този път го направих 70 МегаБайта и отново не стана! А точно преди 1 минута успях да кача друго видео, което е с размер 40 Мега Байта. Къде е проблема? Много ще съм ти задължен, ако отговориш, защото по принцип доста upload-вам, а напоследък ми е много тъпо, че се получава така.
      А забравих да спомена, че качването става бавно. Скорост – 64, 32 най-много до 98 кб/сек. И го чакам около 15 минути.

    70. а как може да бъде изтрит профил в zazz.bg??Pls hepl-спеШн0 !!!
      Изобщо дали може???

    71. Аз също искам да знам възможно ли е профил да бъде изтрил
      и ако да – как?
      благодаря предварително 🙂

    72. Не ми е известно дали е възможно. Пишете на администраторите или в някоя от техните групи. Възможно е да не е възможно.

    73. Качих 2 нови клипчета във вбокс-а, но когато ги търся с търсачката на сайта, не ми ги намира… Копирах имената им даже, за да ги поставя в полето на търсачката и пак не ми ги намира. Мога да ги гледам, само когато си видя профила – там, където показва колко клипове съм качил. Второто клипче дори когато си вляза в профила не е към бройките качени клипове (аз съм начинаещ по качването на клипове, имам 3, а иначе ми показва, че са два). Ето го моя профил: Моят профил Моля да ми помогнете 🙂

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.