Фризьорски салон Stargate

За да избягаме малко от сериозните теми, искам да ви покажа нещо, за което отдавна исках да пиша. Струва ми се доста смешно. Този фризьорски салон е точно до една от спирките до работата ми. Минавам през там вече две и половина години и едва наскоро се замислих, че всъщност това е кражба на търговска марка. В салона всички огледала са направени да изглеждат като самия Stargate, а по стените са изписани символите от адресите. Не съм влизал, защото ме съмнява, че ще ми дадат да снимам, затова не знам дали има други подобни елементи.

Забавно е обаче да се види една такава останала следа от завършен сериал. Това показва до колко сериалите са станали важна форма на забавление. Някой виждал ли е други подобни случаи?

img_0376_t

img_0383_t

img_0381_t

img_0376_t

Снимките може да видите и във Flickr

26 коментара

  1. [Свежо] Не съм питал. Съдейки по салоните в Германия обаче, не мога да кажа че ще са хубави. Момичетата тук ми се оплакват, че само в доста скъпите правят свестни прически. Иначе ги правят набързо разни чираци.

  2. [Свежо] Е, и те не са по-различни от нас!
    Но знаят да ти вземат парите с усмивка!:))))

  3. Това е доста интересно. А някаква идея за цените? Чисто информативно 🙂

  4. В момента не мога да ти кажа точно. Ще проверя в Понеделник. Обезателно обаче най-основните услуги започват от 10 евро.

  5. Много радва тази идея. Един познат, който преди това е работил като куриер ми е разказвал, че шефа на една от големите СОТ фирми в София бил луд фен на Star Wars и във фоайето на офиса им имало Dart Vader, клонинги, etc. Но не съм го видял лично 🙂

  6. [Свежо] Немските момичета и да си направят от най-красивите и скъпи прически пак немогат да са , като българките!:))))))
    Нямат обаянието на красивите мадони, които са вдъхновявали Майстора!:))))

  7. [Свежо] така е ,по-небрежни са в това отношение ,но пък тук нашите понякога прекаляват с грима и кича иначе са си супер българките 🙂

  8. [Свежо] 🙂 Благодаря. Наистина в България малко се прекалява, но много зависи от гледната точка. Примерно преди 5 години като дойдох да уча тук, всички ми се струваха страшно дебели и неподдържани. Сега ми се струват по-малко дебели, а в България доста момичета ми се струват кльощави. Зависи на какво се свиква. Това обаче не променя факта, че момичетата ни сте най-красивите.

    Един тъжен, но показателен факт за това е, че доста чужденци се женят за българки. Обратното е доста рядко.

  9. [Свежо] Защо да е тъжен този факт?
    Това е комплимент за българките!:))))))

  10. [Свежо] За съжаление е ,защото има и елемент на комерсиалност от тяхна страна ,мясля ще се съгласите с мен ,че на чужденците най са им хубави портфейлите 🙂

  11. [Свежо] passiflora, виж какво пише Chamburi. Търсите стабилност, а най-добрата е финансовата. Някои момичета само това виждат и залитат по всеки, който може да им го предложи. Независимо дали е идиот. Всъщност съм забелязал, че нашите момичета са доста властни в сравнение с техните жени и успяват да държат мъжете си под чехъл. А, че доста от тях гледат парите – така си е. Вече друг е въпросът, че успявате по фантастични начини да го рационализирате.

    Абе как стигнах то този текст от stargate и прически?

  12. [Свежо] Много се радвам, че стана тази дискусия, за да кажа две-три думи в полза на българките! Аз , като такава, съм си взела сто процентов българин с висше икономическо образование на държавна служба. Което означава, че не съм гледала потфейла му!:)))))
    Освен това не го държа под чехъл! Човекът е свободен и щастлив с мен от доста време! Какво повече ми трябва? Само красива прическа и неизменната усмивка!:)))))))))))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.