Покани за Google+ и мобилно приложение

Тъй като имаше страшно много запитвания за покани в Google+, реших да пусна инструкция как става. Прочете и статията за първите ми впечатления. Трябва да се каже, че на практика тук няма покани, а изпращане на съобщения. G+ има една доста странна особеност, че не е система изолирана в себе си, както Facebook. На практика свързва всички мейли и акаунти на Google„ а се очаква скоро да свързва и всички услуги. Това означава, че от G+ може да чатите и споделяте информация с всички с Google акаунт. Доколкото разбирам после ще може и с други. Така се канят и хора – споделяте нещо, но вместо да отбележите, че искате даден кръг да види съобщението ви, слагате мейл на познат.

Преди обаче да се присъедините в мрежата, трябва задължително да прочете коментара на Димитър Цонев в последния ми пост:

Не без причина е затворено за обикновени потребители и са спрени поканите. Този дребен трик наистина работи, но за да могат да влязат хора, които се чувстват комфортно в бойно поле, на терен за усилени разработки, на неработещи неща и пр. Хора, които са склонни да дават обратна връзка и предложения как да се подобрят нещата, преди да бъдат пуснати за всички. Затова е по-добре мнозина да останат отвън, докато сладкишът не стане както красив, така и вкусен. Не е нужно да се правите излишно на хакери – това често носи разочарование.

Истината е, че сега мрежата има основна функционалност – снимки, съобщения, разговори, клипове, чат и прочие. Няма приложения, игри, обработка на документи, страници за фирми и инициативи и всичко, което искаме и не искаме във Facebook. Ако вярваме на CNET, Google ще пусне още много функции в най-скоро време. Това е и причината да не дават възможност на ентусиасти като мен да правят приложения – няма да е добре да се припокриват с официални функции като бутони за споделяне на чужди сайтове. Виждаме в реално време как добавят нови функции и променят проекта, така че очакваме да става още по-добър. Затова, ако сте във Facebook заради игрите, тестовете и тайното разглеждане на снимки на познати на приятели, изчакайте още няколко месеца. Ако сте запалени като кученцето горе, погледнете тези снимки:

Ако някой иска покана, просто да напише коментар под статията и като мейл в кутийката да даде Gmail адреса си (не в самия коментар). Виждам ги и ще добавя всички. Моля прочетете този коментар с указания. Нещо, което искам от вас обаче е причината, поради която искате да тествате Google+ и от какво е породен интереса ви – статия, факта, че е нещо ново и т.н. Другият вариант е да намерите познат, който да ви добави. Когато получите съобщение ще може да се регистрирате. Вече има поне 1000 българи в социалната мрежа и сме доста шумни. Няма да ви е скучно.

Друга новина от днес е, че мобилното приложение беше обновено. Разделиха програмата от т.н. „терени“, където може бързо да се чати с големи групи от хора. Не забелязах други особености, освен, че продължава да е супер. Доста се оплакаха, че не могат да свалят приложението за Android в България. Благодарение на Боян Константинов имаме вече линк, от който да го свалим. Разбрах, че за някои телефони е било проблем да се инсталира направо така, затова пишете в коментарите, а ние ще се опитаме да намерим инструкции как се оправя проблема.

Ето още един преглед на Google+ пак от Димитър Цонев и други съвети за „поканите“. Впрочем кученцето го сподели Харалан Добрев в G+.

225 коментара

  1. Ще се радвам ако ме аднеш да го поразгледам това чудо 🙂

    sistoimenov at gmail.com

  2. Искам покана! Любопитна съм като малкото кученце!!!
    Бояне, благодаря ти преварително! 🙂 🙂 🙂
    Всички ентусиасти ще се видим в „Google +“ ..

  3. Искам и аз да го тествам това нещо. 🙂

  4. Ето идея, която адаша даде за инсталиране на програмата за Android в БГ:

    Сваляте я на SD картата от горния линк, после я отваряте с файлов мениджър и тя би трябвало да се инсталира. Задължително обаче преди това трябва да сте включили Settings / Applications / Unknown Sources.

  5. @Димитър Цонев – моля 🙂 Коментарът и статията ти кефят – съответно най-сбитото и най-подробното описание на G+, което видях тези няколко дни.

  6. Ще съм много благодарен, ако ме поканиш. Г+ изглежда доста добре замислен, надявам се да потръгне добре. Някой трябва да натрие носа на тая манджа с грозде Фейсбук най-накрая.

  7. @Руслан Трад – ти не си ли вече там? Пратих все пак.

    @alpha – За сега е доста изчистено и подредено. Дано не правят същите грешки.

  8. И аз ще се радвам на покана. Признавам си, че съм страшно любопитна да видя g+.

  9. и за мен една покана ако може 🙂 благодаря!

  10. Привет,

    интересно ще ми е да потествам 🙂 благодаря предварително!

    Поздрави!

  11. Звучи интересно , нека пробваме 🙂

    Благодаря предварително !

  12. С удоволствие бих се присъединил към G+. Благодаря предварително!

  13. Ще се радвам да съм част от мрежата, предварително благодаря и аз! 😉

  14. Приложението за Android инсталира най-лесно като се прати като поща в gmail. Отваряте писмото в телефона ви и ви предлага да инсталирате

  15. Ето ви пример за нещо неработещо (към момента на публикуване)

    Убедени ли сте, че искате да сте свидетели на такива, както и на по-големи неработещи неща?

    Към момента, официалните покани са пуснати и работещи, не е необходимо да се изпращат follow-ups.

  16. И аз ще се радвам на покана. Признавам си, че съм страшно любопитна да видя g+

  17. Бих желала и аз да получа покана, предварително благодаря 🙂
    Google не спират да се развиват, хубаво е да бъдеш част от това!

  18. Много ще се радвам на покана. Определено нямам търпение да почна да го разцъквам!
    Благодаря!

  19. Ясно е, че всеки, който пожелае, ще получи покана. Но нека поне да има някаква полза от това. Предлагам ви, освен „искам и аз, защото съм любопитен“, да споделяте и какво очаквате да откриете вътре, какви са ви нагласите…

  20. @Димитър Цонев – Нека си призная тогава:
    – искам да почна на чисто, по-професионално, отколкото в другите социалки;
    – да видя докъде са го докарали след Wave, който намирах за изключително полезен, когато ставаше въпрос за колаборация, но неуместно тежък. Надявам се G+ да се окаже добър инструмент

  21. Здравей ще се радвам да ми изпратиш покана за да разгледам за какво става въпрос. След всичките публикации който изчетох мисля, че ще остана доволен. 🙂
    Благодаря предварително!

  22. Така. Пратих покана на всички. Харесва ми идеята на Димитър Цонев хайде всеки да напише, защо иска да влезе в социалната мрежа и какво е породило интереса му. Ще се радвам и ако след като разгледате Google+, напишете тук или в предишната ми статия какво е мнението ви. Така ще помогнете и на другите, които искат да се включат.

    @lem0na – Може наистина, но не на всички телефони.

  23. @S – Може, виж какво е необходимо да направиш, преди да я получиш.

  24. Искам покана, защото обичам да изпробвам нови неща. Филолог съм и имам малко по-различен поглед върху IT нещата, така че мнението на един прост усер-хуманитар с повечко практика още от времената на DOS и Norton commander до днес мисля, само ще е от полза.
    А и аз, като някой от коментиращите по-горе, бих искала да започна отново по-начисто 😉

  25. Искам, за да го тествам как работи с Google Apps.

  26. @Димитър – не работи с Google Apps. Аппс профилите са под контрола на администратора на домейна и за Гугъл е трудно да си представят какви са неговите очаквания и щения за публичността им. Това се очаква да бъде преодоляно като бариера до публичното отваряне на проекта.

  27. Добавих всички.

    @Димитър – наистина не работи с почти нищо за сега. Сигурен съм обаче, че ще го интегрират.

  28. От Google са спрели създаването на профили. Получавте може би поканиете, но не може да се регистрирате още. Пробвайте пак след няколко дни.

  29. Моят съвет: през времето, в което поканите са спрени, можете да си попълните профила (Google Profile); тази информация после автоматично се прехвърля в новия профил и така тогава няма да се налага да губите време в попълване, а направо ще можете да започнете да експериментирате.

  30. Допълнителният плюс е, че от Google може да ви отбележат като активни и да ви дадат по-рано достъп. Доколкото разбирам точно активността е била критерий при първите поканени.

  31. Господин Юруков, ще Ви бъда изключително благодарен, ако ми изпратите покана за тестване на G+. Благодаря Ви предварително. Адресът съм поставил в полето, но за всеки случай – skbp61@gmail.com .

  32. @Красимир Павлов – Явно отскоро ползваш интернет за да си оставяш така смело emaila в публичното пространство.

  33. Въпреки, че отдавна ползвам всички възможни услуги на Google, до сега няма отговор и на двете ми заявки за „покана“. Ще Ви бъда много благодарен, ако „задвижите въпроса“ с Ваши сили и средства.
    Движи ме преди всичко любопитството към тази нова възможност и желанието час по-скоро да мога да се отърва (заедно с голяма върволица от френдове) от безобразията и недомислиците на Фейсбук.

    С поздрав

    Милен Радев

  34. Винаги са ми били интересни първите стъпки в изгражденето на нова общност/ново общество – онлайн и офлайн. Обичам да участвам в тези моменти.

  35. И аз ще съм изключитално благодарен ако ме примете в семеиството на Google+ Благодаря предваритено 🙂

  36. Причината: Любопитството да видя какво са направили Google.

  37. @Красимир Павлов, @Милен Радев, @dimi_z, @Владислав Карамфилов, @Saria – В момента са спрели поканите, както писах преди 6-7 коментара. Като разбера, че ги пускат пак – ще продължа да пращам.

    @Светослав Бацоев – ще ги махна аз утре по някое време.

    @Пепо – данки шон 🙂

  38. Ще се радвам, ако е останала и за мен една покана. Ползвам twitter почти отначалото и съм станал доста скептичен по отношение на появата на повече социални мрежи. Искам да видя дали Google наистина са измислили нещо по-различно от това, което съществува до момента.

  39. Pingback: ShopZooMania
  40. Бояне, благодаря, че си отделил от ценното си време и ме покани! За съжаление, за момента при опит за влизане, се показва само първа страница, с надпис, че „Капацитетът ни временно е надхвърлен. Моля, опитайте отново скоро.“

    Ще пробвам допълнително, дано стане.

  41. Привет,

    Ще се радвам да м и изпратиш покана. Желанието е породено по много причини: защото е ново, защото имам желание да го тествам, защото искам да го видя как се държи под мак и в Сафари среда.

    Благодаря ти предварително.

    Поздрави,
    Пламен

  42. Ще се радвам на покана, ако все още е възможно.
    Както и всички останали съм любопитна какво е новото, какво е старото в тази социална мрежа, искам да видя дали ще мога да се отърва от фейсбук 😀

  43. Здравей. 🙂
    Надявам се и до мен да стигне покана, когато може да се изпращат отново.
    Никога не съм харесвал fb, но искам да стана част от поредната нова услуга на Google.

  44. Ако някой има възможност да изпраща покани ще съм благодарна ако изпратите и на мен. Аз лично искам да тествам новата социална мрежар тъй като според мен Google имат потенциал да я развият.

  45. Здравей.
    Интересувам се от социалните мрежи и от начина, по който потребителите ги използват. Интересно ми е как ще се развие този проект на Гугъл и искам да съм там от самото начало – да помогна, с каквото мога, да съм част от българското общество в тази тепърва прохождаща социална мрежа.
    Благодаря предварително.

  46. Пращам покана на всички от коментар 70 нататък, но не съм сигурен, че ще може да се регистрирате. Ако не става сега – пробвайте след няколко дни. И не забравяйте да споделите впечатленията си в блога ми 🙂

  47. Здравей,

    Ползвам мейл клиента на Гугъл от самия му старт, както и рийдър, мапс и още много от техните „неща“. Освен това точно игрите и забленията са най-малкото, което ме интересува в една социална мрежа. Надявам се Г+ да е нещо средно между Фейсбук и Туитър с всичките нови неща, които може да покаже Гугъл.

    Поздрави,

    Дани

  48. Моля ако е останала някоя покана и на мен да изпратите :)) благодаря предварително :))

  49. никой не чете преди да поиска покана, това е трагично! Нездравото любопитство често води до разочарования, както и до спам във Facebook.

  50. Аз все пак очаквам „подобрена версия на фейсбук“ – кръгове вместо само приятели, по-глобална система, обхващаша целия интернет, а не такава, която работи само в себе си, и въпреки това по-добре защитени лични данни. Може би подобрения в системата за чат, видео разговори. Освен това аз ще си позволя да направя една прогноза обратна на тази която повечето споделят, а именно че google+ ще „убие“ фейсбук.

  51. Здравей,
    ще се радвам да получа покана и аз 🙂
    Благодарско

  52. Здравей,
    Ще се радвам да видя как се изгражда и подобрява Г+ както и да бъда полезен в това с каквото мога.
    Благодаря.

  53. Въпреки, че никой не си направи труда да прочете коментарите в блога, че поканите са спряни, пускам ви мейла. Най-вероятно няма да можете да се регистрирате днес, но пробвайте след няколко дни. Ще се радвам тогава да споделите впечатления в блога ми.

  54. ‘Ако някой иска покана, просто да напише коментар под статията и като мейл в кутийката да даде Gmail адреса си (не в самия коментар). Виждам ги и ще добавя всички. ‘
    аз прочетох блога ти, надявам се да ме добавиш.
    успех!

  55. Здравей,
    Ще се радвам да получа покана, за да разгледам това ново „чудо“, като отворят регистрациите отново. Благодаря предварително.

  56. @Боян Юруков – Напротив, прочетох ги, но се надявах да получа поканата и по-късно да се регистрирам… както и да е. Просто да знаете че поканите не пристигат (поне за в момента надявам се).

  57. Здравей, занимавам се с WEB програмиране и дизайн и от професионална гледна точка ми е интересно какво правят Google. Благодаря предварително!

  58. Изпратих покани на всички. Наистина, както каза Венци, поканите няма да пристигат за сега, защото Google са затворили системата за нови регистрации. Когато пристигнат, ще може да се регистрирате. Надявам се да е скоро.

  59. Ще помоля и аз за покана и ще се надявам да активират скоро пак регистрациите.

  60. Аз също съм заинтересована да пробван новото чудо на Google 🙂 ако може една покана и за мен. Благодаря

  61. И аз бих желал покана, бях фен на wave-a но просто не успях да накарам приятелите си да го ползват, дано с google+ се получи

  62. бих искал и аз една покана
    преди време много трудно си намерих покана за gmail.
    до тогава имах регистрация във всички възможни пощи. Обаче! от тогава имам само една и съм горд с нея.
    после случайно ме „натикаха“ във Facebook- ужас. от толкова много java комп-а се скапа, а аз така и неразбрах какво му е хубавото да можеш да наклеветиш някого и всички да го видят… това е сайт за комплексари
    концепцията на google+ ми допада
    та ако мове една покана, моля

  63. Надявам се да получа покана в най-скоро време :))

  64. Статията много ми хареса, максимално е опростена и много бих се зарадвал на една покана. Лек и ползотворен ден на всички!

  65. Aко може и за мен една .. Благодаря предварително ;]]]

  66. Aко може и за мен една .. Благодаря предварително ;]]]

  67. Ако може и за мен една покана, защото съм много любопитен да видя как действа новата социална мрежа, особено тези кръгове за приятели, супер яки са. Мерси предварително :)))

  68. За снимката с кучето държа да отбележа, че първоначалната публикация е от Yannick Werner .

    А ето и едно много сполучливо клипче за G+ и другите социалки

  69. Утре ще пратя покани на останалите писали до сега. В края на юли регистрацията ще е отворена:
    http://thenextweb.com/google/2011/07/05/as-of-july-31st-all-google-profiles-will-be-public/

    @Харалан Добрев – забелязах, че той го пусна, но не открих автора. На този етап май го пишем в категория „меме“.

  70. Още една молба за покана – фенка съм на чичко Гугъл още от как gmail-a беше с покани и ме тресе яко любопитството какво ли са натворили сега 🙂 Нямам икакви съмнения, че ще е нещо много добро, функционално и изчистено и нямам търпение да го изпробвам – ако е възможно, разбира се 🙂
    Поздрави!

  71. Статията за гугъл плюс от блога страхотна. бих искал и аз да пробвам функциите преди 31.7.Много бих се зарадвал и аз на една покана, ще съм много благодарен.
    Благодаря предварително.

  72. Може ли една покана и за мен? Интересно е да се види какво може да сътвори такава голяма компания след множество тестове. Явно това ще е последната соц. мрежа, щом са сложили името си: google+

  73. бих желал покана моля, любопитен съм 🙂

  74. Причината – с новостите на гугъл съм от самото начало, не искам да изоставам и сега 🙂

  75. може ли и за мен една
    искам да имам материал и база за хейтене 😉
    шегувам се, всъщност ме интересува от професионална гледна точка.

  76. Нямам специални мисии, просто от любопитство 🙂 Ако може, може.

  77. Интересувам се от иновации в софтуера, и за мен е интерес да изпробвам нови програми и интернет услуги 🙂

  78. Бих искал да я изпробвам. Винаги обичам да съм сред първите, които тестват новото. Да си тормозя техниката ми е хоби. Фен съм на Android надявам се да стана фен и на Гугъл + 🙂

  79. Някои ако има възможност, би ли ми пратил покана за Google+ 🙂 Благодаря предварително!
    Боян Юруков –> блогът ти е страхотен, продължавай в същия дух (y)

  80. Решенията на Гугъл винаги са ми допадали и ми вършат страхотна работа. Любопитен съм да видя и това. Моля за покана!

  81. Пуснах покани на последнитеняколко души, но вероятно няма да може да се регистирате. Пускат квоти за регистрация, но нередовно и рядко. До месец ще е свободна регистрацията.

  82. Pingback: » Страничката на Пламен
  83. Евала най-накрая го пуснаха и за простолюдието ;>

  84. Може ли, да изпратите една покана и не мен?
    Благодаря предварително.

  85. @Светослав Бацоев – не съм сигурен дали е отворен изцяло. В момента, когато писах коментара, ми казаха, че хора с покани са могли да се регистрират.

    @Nikolay Stoynov – в коментара трябва да дадеш Gmail адрес. Останалите не стават.

  86. Ако може и на мен една покана :Д Благодаря.

  87. Добре написано,всички търсим нещо ново. Много сме и разочаровани от ФБ.
    Блг

  88. @Боян Юруков – ето gmail адреса ми.
    Този който бях посочил първоначално пак е gmail от Google Apps. Да разбирам ли, че за сега google акаунти са собствен домейн все още не се поддържат?

  89. Ако може и за мен една….:))) Интересно е как се обединяват всички социални мрежи на едно място, а и е по-удобно.

  90. Може ли и за мен любопитен съм.Това ще е и първото сблъскване със социална мрежа.

  91. Аз успях да се регистрирам, но не разбрах дали е заради поканата или свободно – просто ми се активира. Преди това в google profile имах picasa, buzz и след като цъкнах на регистрация ми се ъпгрейдна.

  92. Пратих покани на всички до тук.

    @venimus – Значи си уцелил момент, в който са пуснали квота за регистриране с покани. Доколкото знам ще е отворена за всички в края на месеца.

  93. Без покана е невъзможна регистрацията.
    Може би рядко някой успяват да се промъкнат и то с доста голяма доза късмет.

  94. Здравейте,и на мен ми стана интересно,моля за покана! Благодаря!

  95. Явно без покана няма да стане,за това ще помоля някои да се смили.

  96. Благодаря ти за поканата. Бих искал да споделя мнението си за google+, въпреки че все още не съм запознат изцяло с възможностите. Определено идеята на google да събере всичките си услуги на едно чясто и ползването им с един профил е доста удобно. Интерфейсът ми харесва – семпъл, изчистин в същото време изглежда завършен. Това което отчитам като минус е, че снимките се зареждат бавно. Дано скоростта се подобри скоро. За съжаление тази услуга няма да допадне на моине приятели и познати. Те са свикнали с facebook и skype и не приемат никакви алтернативи. За да привлече и тези потребители google трябва да помисли и за нещо „по-така“. Повечете ми facebook абонати ползват приложенията в сайта, а не толкова функциите му за споделяне.

  97. Много бих искал да има бутон „Do not like“ и специално ще настоявам 🙂

  98. Благодаря за поканата! Най-после успях и аз.

  99. И аз бих искал да разгледам новата услуга на гугъл. С течение на времето ги виждам как се развиват и не мога да кажа че не ми харесва. Както по-горе беше писал един колега, skype и аз ползвам по принуда, фейсбук също, на младежта и познатите ми им харесва, пък с някои се контактува по друг начин. Дано гугъл успеят да разчупят малко нещата.

  100. Предполагам че ще е най доброто.ФБ е клюкарник и не ме кефи.Искам покана.

  101. Интресно е да се види какво са направили гуфъл, по принцип съм останал с впечатление, че обичат да изпипват всички детайли :)))

  102. Забравих да кажа по горе, ще съм много благодарен ако ми изпратите покана 🙂

  103. Много – Много Благодаря ( светкавичен отговор ) (bow) :))

  104. имах проблеми с възрастовата граница ….. има някакво разминаване и няма опция , с която да го променя .. та ако може на новия акаунт – choynev.k@gmail.com
    (rock)

  105. Вече не издържам да го видя. Ще се радвам на покана и ще споделя и впечатленията си.

  106. И аз ще искам една /покана;-)/. Интересна ми е цялата интеграция на гуслугите /те си имат доста неща, сигурно само са ги събрали:)/, ФБ не мие по сърце много, а и съм гфен + андроид усер. Мерси!

  107. Много благодаря… :):):)
    Разглеждам сега, изглежда ми някак….. странно. Обаче е доста бърза тази мрежа, реагира почти светкавично…
    Още веднъж thanks…. имаш едно +1 от мен

  108. Изпратих покани на всички.

    @Васил – Мрежата наистина е много бърза. И се обновяват съобщенията по-надеждно от Facebook. Започва да се усеща обаче, че става тъпкано. Аз от 2-3 дни не съм влизал много, но преди малко видях, че имам кум 500 човека, които са ме добавили.

  109. Нещо още не мога да схвана това с кръговете, ама е забава голяма. Зяпам вътре и се чудя де какво, как…..
    Мерси още веднъж за поканата 😉

    п.п. Само да попитам, аз сега мога ли да каня хора в google+ ?

  110. Aaaaa да, мерси, имаш една виртуална бира от мен. Просто видях че си в Германия и няма как да че черпя истинска бира 😀

  111. Една покана и за мен ще може ли
    Последно време много ме радват продуктите на ГООГЛЕ-то, а още по интересно стана и с синхронизацията между Facebook и Google + 😉

  112. Хей, ще ми бъде интересно да надникна в google plus. Сега пиша дипломна работа за интернет медиите и имам цяла глава посветена на това как google променя нагласите, очакванията и изискванията на крайния потребител. Би било готино ако успея да видя какво ни очаква 🙂

  113. Това с кръговете е много яко. Хареса ми мрежата като цяло, и дори в този незавършен вид задоволява всичките ми потребности. Минусът е, че няма хора. Приятелите ми се въздържат да пробват, аз обаче ще продължавам да ги натискам!

  114. Здравей, Бояне,
    Много се радвам, че даваш покани… Знам, че те се дават на хора занимаващи се с такава дейност и на хора, които биха дали приноса си за, Google+. Аз основно се занимавам със Строителство, но отделно пиша форуми и раздавам tips and tricks на много и различни теми… За това искам да се запозная със Google+ и възможностите му за бърз и лесен достъп до големи маси хора.
    Благодаря,
    Агоп

  115. Бих желал да се запозная с новата социална мрежа. Интригуващо е да видиш новото…

  116. Нетърпелив съм да се запозная с новата мрежа и бих споделил впечатленията си от нея 🙂

  117. Много искааааам:)От 2 дена се опитжам да се сдобия с покана…..:))

  118. Здравейте много ще съм ви благодарен да ми пратите покана за Google+
    Благодаря ви от сега!!!

  119. От 1-2 седмици чакам за покана >.> Ами, ако може някой да изпрати една да го направи. Моля.

  120. Ползвам предимно продукти на гугъл.От браузър,поща,търсачка,чат и дори телефоните им 🙂
    Определено Фейсбук не ми допада и ще се радвам ако успея да се присъединя към Гугъл +

  121. Г-н Юруков ,
    много съм ви благодарен за поканата ! 🙂
    Невероятно бързо !:)
    Браво !!! 🙂

  122. Изпратих на всички освен на тези, които не са си дали gmail адрес. Моля прочетете статията.

    @Диан Узунов – моля 🙂

  123. Поздравявам собственика на сайта-именно затова съм фен на гугъл-защото са отворени към хората а не се затварят като конкурентите им!
    Освен това ако ми пратите покана най доброто е че всичко ще ми се интегрира във гугъл акаунта което е едно изключително предимство пред фейсбук!
    Благодаря предварително!!!

  124. Благодаря ти много -регистрира ме веднага -!
    ЕВАЛА
    Ако искаш да споделя линк към блога или пиши какво по точно !!

  125. Отваряш да търсиш нещо със гугъла и хоп всичко ти излиза на една линия
    кеф ти поща
    кеф ти социална група
    преводачи карти и така нататъка
    И видео чата се надявам да не прави издънки!

  126. Здравейте Юруков.Благодаря ти за поканата.След като получих поканата от съобщението ми за съжаление съм изтрил всичките.Много моля да ми пуснеш отново поканата за Google+ Ето сега съм с нов адрес Grigor.Dimitrov7@Gmail.com Благодаря и Поздрави!!!

  127. Ако поканите още са в действие бих желал 1. Интересува ме дизайна на сайта и решенията им за рекламните банери (ако има такива изобщо).

  128. Pingback: syneidesys
  129. Ще съм Ви благодарен и аз, ако ме поканите в G+. Имам познати в различни страни с прoфили в Google. Ще бъде чудесно да имаме по добра комуникация и повече възможности за контакти помежду си.

  130. Здравейте, много ще съм благодарен, ако ми изпратите покана. Google+ наистина предизвика любопитството ми и бих желал да го изпробвам.

  131. Интересното е , че след , като стигнаха 20 000 000 потребителя, Гугъл+ все още не е отворил врати за масово ползване.
    Предполагам. че повече от 50% от бъдещите потребителите на тази нова социялна мрежа, ще се регистрират с покани, преди да се отвори офицяално.
    Все пак нали така потдържат огъня на любопитството и на всеки му е интересно новото.
    Честно казано, бих желал да го пробвам, от чисто любопитство. Как работи, интересно ли е като фейсбук, какво предлага и така нататъка.
    А, на всичко отгоре, Българската група ще се увеличи с още един член.
    Ще съм много благодарен, ако изпратите една покана на електронната ми поща.
    Благодаря ви предварително.

  132. Привет и от мен! И аз бих помолила за една покана, ако е удобно! Предварително благодаря!
    Поздрави Таня!

  133. Четох за G+ и ми харесва идеята всичко да ми е на едно място.Надявам се и приложението за Android да е свястно. alexg67@gmail.com

  134. Г-н Юруков ,

    Ще съм ви много благодарен за една покана .

  135. Спирам лично аз да раздаването на покани. Причините са, че ми отнема време, раздал съм вече няколко стотин и някои от тези поканени може да поканва други. Обяснил съм как горе в статията. Обявих го в събота в другата статия и Димитър Цонев писа, че той ще раздава при определени условия.

    От коментар 206 нататък не съм изпращал покани. Тук само имаме над 100 потребителя на G+. Надявам се, че поне няколко ще върнат услугата и ще изпратят покани. Затова може да искате още покани от сега нататък, но или пишете на Цонев, или давайте мейла си в коментара, за да го видят и другите коментиращи. Знам, че има риск от спам, но това е начина сега.

  136. Бих искал да видя накаде е трагнал света и с какжо е по-добро от facebook кадето участвам в различни разработки от бая време (в началото фирманни сега мои лични)

    Поздрави
    Христо

  137. Аз бих давал, но не виждам мейлите, така че, пишете си ги дори да са mail at gmail dot com или нещо подобно.

  138. Здравейте,бих искал да помоля ако някой може да ми изпрати покана,защото съм силно заитересуван от новата разработка на google, e-maila ми е dyonevski@gmail.com
    благодаря предварително!

  139. Edit: току що успях да се добия с покана, но все пак благодарско

  140. Бих желал покана за сайта. Интересуват ме функциите му като цяло, пък и търся алтернатива на Фейсбук.

  141. Имам акаунт в Google+, но не мога да разбера как да пратя материал на отделен човек от кръговете ми в кутията на Гутъл плюс, т.е. писмо. Защото не искам да отива в избрания кръг, или обществено, а само на отделен. Освен това когато добавям нови хора в кръговете искам да могат да получат и те писмо и да ме добавят, все не успявам да го направя, макар да изчетох доста от указанията на бг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.