Я кажете някоя програмка за обработка на музика. Трябва ми нещо лесно и бързо за използване за да мога да режа песните и да им увеличавам/намалям нивото на звука, защото имам много песни които или са много тихи или много шумни и някой на които искам да им режа интрото (примерно реплките от радиото в началото на песните на Ъпсурт). Имам soundforge, но ми е много тежка и професионална и не ми се занимава, а имам доста такива песни. Ако има и да се добавят биитове ще е супер.
Искам да ги подготвя песните за партита, така че като сложа winamp-а на crossfade, да минават леко една към друга. А, ако някой знае plug-in за winamp дето може да реже и да нормализира звука ще го позлатя.
Въобще не е толкова трудно със Soundforge. Отиваш в менюто Process -> Volume и си увеличаваш нивото на песента колкото си искаш. Ще трябва първо да запазиш песента като WAV и след това да я конвертираш в mp3. Не ми се вярва да има програми, които да редактират директно mp3 файла, а и да има, едва ли ще дават много добри резултати.
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
18 Sep 2006 10:41
yurukov Мнения: 1370
Е, аз със soungforge си редактирам директно mp3, но май има някакъв plug-in който трябва да се кракне, защото е на trial. Просто ми се щеше нещо one-click от рода на "I am feeling lucky" на picasa-та.
при Soundforge-а трява да вниваш как го инсталираш и може да се наложе пак да регнеш mp3 plugin-а. мойта инсталация 8.0 работи без проблем[/img]
19 Sep 2006 9:23
Онбашията Мнения: 169
Нямаше ли някакво Audio Catalyst ли нещо такова? Или то може да беше за друго ..
From far, from eve and morning and yon twelve-winded sky, the stuff of life to knit me blew hither: here am I. ...Now -- for a breath I tarry nor yet disperse apart -- take my hand quick and tell me, what have you in your heart.
19 Sep 2006 16:44
Юзбаши Мнения: 352
То е само за рипване на mp3 от CD.
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума