и на мен ми допада идеята за нов раздел...така поне всички,които се интересуват от Бог ще могат спокойно да обсъждат нещата,които ги вълнуват,без да се налага някой,не толкова заинтересован,да се обременява с допълнителна информация,която не му е нужна...
Бояне,мисля че е по-добре да преместиш "Маркирай всички като прочетени" отгоре,щото отдолу не е много подходящо...като се има предвид,че всички нови мнения по темите излизат най-отгоре...
Life is not measured by the breaths we take,but by the moments that take our breath away
08 Dec 2006 16:49
krum Мнения: 186
---------
11 Dec 2006 11:27
krum Мнения: 186
--------
11 Dec 2006 13:51
yurukov Мнения: 1370
Идеята на този раздел е да се обсъждат религия, идеология, вяра и ТЕОЛОГИЯ. Досега го пишеше в описаанието, сега го сложиш и в заглавието. Много добре знам кой е Дънов и какво е направил и затова го сложих в този раздел.
Бояне,мисля че е по-добре да преместиш "Маркирай всички като прочетени" отгоре,щото отдолу не е много подходящо...като се има предвид,че всички нови мнения по темите излизат най-отгоре...
Добавих го това и на главната страница, и на разглеждането на темите.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума