Форумът

Начало Регни се Потребители Q&A
Подробно търсене    

Влез

Unbefristete EU-Arbeitsgenehmigung за студенти след 5 години

Форумът Новини и предложения за Форума Впечатления от Сайта

Потребители писали по темата: alkoholiganka, yurukov, Anonymous, akafazov, krum
      Часовете са в GMT + 1 Hour  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Впечатления от Сайта
Автор Съобщение  

25 Jan 2006 9:07 Цитирайте
akafazov

Вижте профила на потребителя  
Изпратете лично съобщение

Здравейте всички,

Бояне, сайта много ми харесва и идеата за форума е много добра. Надявам се да се използва от всички.

Поздрави

25 Jan 2006 23:07 Цитирайте
alkoholiganka

Yuhuuuuuu priemate li i gosti, ne darmstadt-ci? Tyi kato krum taka i taka mi floody redovno maila, reshih pone da check-na dali toia pyt si struva Razz Bravo, Yurukov, ashkolsun! (ili kakto tam se pishe) Pozdravi, Loretka Smile

25 Jan 2006 23:08 Цитирайте
alkoholiganka

A, i edno vyprosche, che trudno se orientiram oshte vyv foruma, kak moga da znam koi ot vas e online?

25 Jan 2006 23:13 Цитирайте
krum

------

25 Jan 2006 23:27 Цитирайте
alkoholiganka

Ya vij ti, krum kolko byrzo otgovaria. ama i az edna grozna kartinka si namerih... Amiiii ot dosta vreme jiveia vyv frankfurt. I osven tova pak ne moga da razbera koi e online. Mryn mryn.

25 Jan 2006 23:41 Цитирайте
yurukov

Вижте профила на потребителя  SKYPE Адрес

Значи да и вече да.

Разбира се че може да пише който си иска. Доколкото разбрах имаме и хора от БГ. Това си е публичен форум.

А за това кой е online - днес сам го забелязах и го добарих. Може да се види на главната страница най-отдолу - там където са статистиките.

Enjoy Wink

30 Jan 2006 23:57 Цитирайте
alkoholiganka

E dobre be, shef4e, ti edno prikazvash, to... ama i az se draznia niakoi da se tarikatiat i ot profilcheto im izobshto da ne mojesh da razberesh kyf e toq. ne che nqkoi specialno me drazni, ama verno ako polovinata ne si pishat imenata i az she se regna vtori pyt anonimno i nikoi nqma da me znae koi sym, kyde sym

31 Jan 2006 0:06 Цитирайте
rZ

Tva si e li4na informacia.

LOrke

31 Jan 2006 0:41 Цитирайте
yurukov

rZ, името не е лична информация, първо по никой закон и второ по нашите правила:
http://yurukov.nut-factory.com/forum/viewtopic.php?t=22

Решили сме, че всеки трябва да си пише името и така ще бъде. За сега съм оставил нещата така, за да се запознаят хората с форума, а и е отворен от само 2 седмици. Но скоро ще започна да натискам яко На кво ти прилича . Даже вече съм пратил писма с предупреждения на някой, които не са си писали пълното име (разбирай и двете имена) във профила.

alkoholiganka е права и точно по тези причини съм го направил това правило. Извинявам и се, че сега е така, но им давам малко време, а и сега съм малко зает. На кво ти прилича

31 Jan 2006 1:03 Цитирайте
rZ

Ako napravq prestuplenie sreshtu 4ove4estvoto i vuv foruma ne e zapisano imeto mi mojesh da me prosledish po emaila.

Moje da bude iziskvana takava informacia. Pitai google tam mi e emaila kato tolkova iskash da znaesh imena.

Tam go pishe uverqvam te.

31 Jan 2006 1:08 Цитирайте
yurukov

Виж какво, ако се стигне до там аз въобще няма да предавам никаква информация. Просто няма да има за кой. На кво ти прилича

И аи като те гледам нямаш такива намерения, така че стига с това а ми кажи не си ли съгласен, че е по-добре да знаеш с кой си говориш във форума.

31 Jan 2006 1:10 Цитирайте
rZ

ako imashe lin4i saobshteniq shteshe da e izlishno tolkova postvane tova e drug problem ...

mnogo hora nqma da si napishat istinskite imena . i az moga da napisha nekfo falshivo

31 Jan 2006 1:14 Цитирайте
yurukov

И за това си има решение, но това по-късно. А както казах в другата тема, ЛС ще има скоро. Трябва само да променя скриптовете. На кво ти прилича

Нагоре  
Създайте нова тема  Напишете отговор

Форумът Новини и предложения за Форума Впечатления от Сайта
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети
Не можеш да добавяш файлове към форума
Можеш да сваляш файлове към форума

Нагоре  

Страница 1 от 1