Stava vypros za nas i nashata rodina! Pravi mi vpe4atlenie na4ina po koito se govori za politi4eskata sydba na Bylgaria. Govori se bez li4en interes! Govori se kato za neshto avtonomno i obre4eno, koeto po nikakyv na4in ne zavisi ot nas.
Spored mene e vreme vseki na nashata vyzrast imasht sebe si za nad srednoto nivo na inteligentnost da si misli za tezi neshta. I da ima pozicia, no ne prosto pozicia, a li4na pozicia, obosnovana ne ot vestnik 24 4asa ili Trud, nito pyk ot ot4aianite ni roditeli, koito naistina sa zagubili viara.
Niama zna4enie za koi ste glasuvali ili neglasuvali, vajnoto e da ste go napravili s podplyteno s fakti ubejdenie! Mnogo ot nas shtiaha da glasuvat razli4no, ako imaha pone malko informacia, ako otdeliat malko vreme za tova kakvo se slu4va (i se e slu4valo) v Bylgaria (ne govoria za medii kato news.bg, trud, 24 4asa, i oshte podobni smehorii) Ili ni myrzi i ni e po lesno da vzemem 4ujdo mnenie ili sme mnogo golemi filosofi i sme nad tia neshta.
Neznam kolko sa reshili ve4e, 4e 100% niama da se vryshtat v bylgaria da jiveiat, no mi pravi vpe4atlenie, 4e masata bylgari zad granica razsyjdavat na principa: "Ako se E OPRAVILO v bg sled 5 godini, shte se vyrna" ... Podobni repliki sa izlizali i ot moiata usta, dokato ne razbrah, kakav paradox e tova. (Drug e vyprosa 4e i na4ina na mislene na horata v bg e paradox.)
Kolkoto i klishirano da zvu4i, nie sme bydeshteto na Bylgaria! Opravdavam roditelite mi koito ve4e niamat sila i nervi da slushat dori novini ami sa ebali maikata na si4ko i gledat pari da ima, zashtoto te iztyrpiaha mnogo poslednite godini, kogato v BG beshe nai-tejko. Nie togava biahme deca. E da ama ve4e ne sme! I ako predi sme bili ot SDS shtoto mama e ot SDS ve4e ne moje. Na mama i e prez onaia rabota ve4e koi e na vlast!
Nasheto pokolenie e zlatno! Az li4no adski mnogo se radvam, 4e prinadleja kym nego. Izrastnahme v mizeria (v sravnenie s belite strani ne govoria za Somalia), sega imame shansa da u4im i da pytuvame po cial sviat (neshto koeto nashite roditeli ne sa imali)... tova e opit, opit ot koito mojem da izvle4em mnogo i li4no za sebe si i za Bylgaria. Dori li4no za nas e mnogo izgodno da napravim neshto za sebe si v Bylgaria, zashtoto ima oshte mnogo nerealizirani idei v bg s koito nie jiveem tuk v evropa. Po-prozorlivite imat vyzmojnostta da uspeiat v Bylgaria, da zbydnat me4tite na roditelite si. Ima mnogo pove4e hliab v razvivashti se strani kato Bylgaria i nie ucelvame perfektnoto vreme!
Taka 4e se zamislete i si napravete smetka!
I shte se radvam da spodelite s koe ste i s koe ne ste syglasni.
... if it's to be then it'll be ... but not before it's time ... it may not come when you wanted ... but it will be on time ...
02 Feb 2006 19:22
Dickinson Мнения: 222
Въпросът е много комплексен и абстрактен.Наистина всеки би се върнал,ако стане по-добре,но парадоксалното е ,че никой нищо не прави.Наистина това е голяма дилема,от 1 страна да помогнеш на родината,от друга да си гледаш личното спокойствие.Толкова колкото е възвишено едното,е лесно и другото.Затова повече хора предпочитат 2-рия вариянт.Според мен възможно решение би било умните и образовани хора отвън да се върнат и поемат властта,но това след Симеон и неговите юпита,според е невъзможно.Все пак надеждата умира последна...
Вечната черна овца
03 Feb 2006 0:11
Юзбаши Мнения: 352
Подрепям те по всяка един пункт, Митак. Много точно и добре формулирано.
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
03 Feb 2006 0:25
fb2000 Мнения: 190
tia ideiata hubava, ama tozi "nepukizam" si e napravo 4ast ot dushevnata naglasa na balgarite... samniava me toku taka da se promeni izvednaj razbiraniata (po-skoro navitsite na mislene) na takava goliama masa hora (viziram vsi4ki balgari po sviatu :>)...
ma guckn
Teh tr00 Pwnz(*)RoR0 !!111 ///
AHU KANN NÜÜÜX
03 Feb 2006 12:57
fb2000 Мнения: 190
krum написа:
Митак, съгласен съм, аме деба докато ти прочета скапания постинг на латиница се изкьоравих. Къф е проблема да пишеш на кирилица . . .
em, ako vmesto da napishesh toia post beshe otdelil vremeto da go pro4etesh
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума