Спред мен е супер, че го направиха и у нас. Засега от това което виждам мисля, че нещата вървят добре. Мислех си, че кастингите ще са тъпи, но се оказаха супер - направо се скъсвам от смях.
Подкрепям мнението на Крум. Също така искам да добавя, че комисия с членове Глория, Дони и Слави за мене е също толкова меродавна, колкото е мнението на цигански гъдулар за световното положение.
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
04 Mar 2007 13:08
yurukov Мнения: 1370
Не съм съгласен. По телевизията дават идиотите, смешните ситуации и най-добрите сред избраните, за да става шоу. Това е фазата на отсяване на талантите. След това когато наистина започнат да работят за да станат певци ще дават съвсем друго - колко са талантливи и колко много работят за да успеят.
Не знам дали сте гледали "Танцувай с мен" с ферарито. Там даваха невероятни неща за това как участниците се справят с трудните танци. Но не дадоха кастингите в началото, където със сигурност е имало един куп идиоти. Тук е същото.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума