Здравейте пичове,
Както повечето от вас знаят правих стаж в Амадеус Франция. Сега получих следното запитване от фирмата и ми е нужна вашата помощ и вашата информация:
(не е буквален превод)
Фирмата има нужда от следните данни за да могат да привличат повече хора от нашият университет (защото са доволни от мен
). Във връзка с това ме помолиха да дам отговор на следните въпроси:
1. Кога хора от Дармщад и от департаментите Информатика, CE, Маркетинг, Мениджмънт, Финанси почват да търсят Стажове? По-специално, за кои специалности и програми (магистратура...,диплом?) има задължителен стаж и за кои не?
2. Кога тези студенти могат да почнат своя стаж?
3. За какъв период от време могат да правят стаж? (ако стажът им е задължителен могат да си вземат свободен семестър)
4. Всякаква друга информация ,която ще помогне да привлече повече студенти към Фирмата?
Няколко идеи от мен:
1. Фирмата вече е редовен поситител на Конактива, така че това не се брои?
2. Някой може ли да се свърже с Катя (която се занимава с Конактива) или Веселина, защото те могат да знаят повече за това и да искат да помогнат?
3. Burokr.Weg могат да се опитат да организират някаква сесия от интервюта за желаещите при интерес от Амадеус ( например 2-3 седмици преди Конактивата за да имаме по-голям шанс
)
Всякакви идеи са добре дошли !
Драгомир