изтрих звука на компютъра си.. след като старирам Windows-a ми изкача съобщение че трябва да инсталирам Multimedia Audio Controller.. доста ровичках из нета.. и нищо не намерих.. ако е от значение звуковата ми карта е VIA AC'97 .. Моля помогнетеЕе
05 Oct 2007 15:19
yurukov Мнения: 1370
Случайно да имаш tv карта на компа? Ако имаш - деинсталирай я, махни я, пусни конпа и после го изключи, после пак я сложи, пусни компа и и инсталирай драйверите.
Ако нямаш - направи същото с звъковата си карта - махаш, пускаш компа, спираш компа, слагаш, пускаш компа и ако се налага инсталираш драйвери.
mislia che problema ti e v windowskia zvuk. I az go imah tozi problem.
Triabva da vkarash cdto na windowsa i toi shte ti copira avtomatichno lisvashtite failove, ako ne triabva ti da gi namerish i kopirash rachno.
Ne se seshtam veche kak se kazvaha tochno.
05 Oct 2007 23:08
Yogi Мнения: 121
dufudshguhudshguh
06 Oct 2007 0:17
yurukov Мнения: 1370
Предложих го това, защото имах подобен проблем, когато си сложих tv-in картата. Спря ми звукът и се наложи да си пусна windows-а без да я има вързана картата, за да може да изчисти драйверите или там каквото прави, и да възстанови звукът. Много изнервящо упражнение. Правил съм го няколко пъти.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума