Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
neH4o_KobaguHcKu Мнения: 51
|
Мисля че коментара ми за анкетата е излишен.
Писна ми да гледам СПАМа на АХУ ИХУ.
Ще се радвам администраторчето да направи нужното.....
Или просто да направи секция тъпните на АХУ. и който има желание да ги чете . До гуша ми дойде да гледам Постовете на "Всяка манджа меродия"...АХУ.
п.с. АХУ направи 200 поста какво повече искаш дай си мираааа.
Кажи Баба "Тенк Ю"....
|
|
|
Kum4oVul4o Мнения: 140
|
Mislq 4e Admin-na napravi mn dobre 4e pusna li4nite suobshteniq,no hora kato ahu to4no trqbva da se vuzpolzvat ot tqh,a ne samo da puskat bezsmisleni mneniq,po vsqka tema,dori da ne mu e interesna,ili da izpozlva momenta za da si 4ati s priqtelite.Za taq cel ima hilqda prostotii kato ICQ i tem podobni..Prosto i na men mi pisna samo da 4eta,ahu tva ahu onova.
|
|
|
alkoholiganka Мнения: 192
|
Dobre de, ne moga da razbera, za kakvo togava e edin forum?!? Toest... ima 1000 sectiona za "vajnite" neshta, koito si obsyjdate - uchene, profesori, politika, koito, chestno da si priznaia, izobshto i ne cheta, shtoto slabo me interesuvat. Ima si i section "prostotii", za da moje vseki da si kaje kfoto mu e na dushata, i ne sa edin i dvama horata, koito se ligaviat tam, taka che na koito ne mu haresva, prosto da skip-va i tolkova...
|
|
|
_|_VAL_|_ Мнения: 362
|
neH4o_KobaguHcKu написа: | Мисля че коментара ми за анкетата е излишен.
Писна ми да гледам СПАМа на АХУ ИХУ.
Ще се радвам администраторчето да направи нужното.....
Или просто да направи секция тъпните на АХУ. и който има желание да ги чете . До гуша ми дойде да гледам Постовете на "Всяка манджа меродия"...АХУ.
п.с. АХУ направи 200 поста какво повече искаш дай си мираааа. |
kato ne ti iznasq ne mu 4eti postowete prosto
az sam protiv izgonwane na ahu , kefi e , prawi show mom4eto pone ne e suhar kato powe4eto tuka
Ezekiel 25:17 - " The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee."
Направи си профил в :http://www.studivz.net/
|
|
|
yurukov Мнения: 1370
|
Ако някой се интересува, го блокирах докато си напише ситинското име и откъде е.
Ако до 5 дни не ми отговори го махам
|
|
|
|
То преди имаше много хора дето не бяха сухари ама спряха да пишат нещо.
Кажи Баба "Тенк Ю"....
|
|
|
_|_VAL_|_ Мнения: 362
|
neH4o_KobaguHcKu написа: | То преди имаше много хора дето не бяха сухари ама спряха да пишат нещо. |
to tqhnoto hi4 ne beshe fun , ako pitash mene
to si beshe 4ista proba podigrawki dokolkoto si spomnqm
Ahu go prawi po po-wesel na4in spored mene
a ne wijdam da e zasegnal nqkogo s postowete si
Ezekiel 25:17 - " The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee."
Направи си профил в :http://www.studivz.net/
|
|
|
|
Засяга харизматичната ми личност.
И alkoholiganke не си права защото не ръси само глупости в простотии ами и във спорт и т.н. !
Кажи Баба "Тенк Ю"....
|
|
|
fb2000 Мнения: 190
|
abe ne znam, ama si mislia 4e taia anketa triabva da ima optsia "pisna mi ot na pen4o anketi"
ma mnogo ste stranni daiba
Teh tr00 Pwnz(*)RoR0 !!111 ///
AHU KANN NÜÜÜX
|
|
|
KiLLeRLoOP Мнения: 118
|
Е какво бе Пенчо, уговаряме се да играем билярд с момчето, какво лошо. Нека си пише, не затормозявай харизматичната си личност с просташки постове като просто не ги четеш.
As simple as that
"Imagine all the people
living life in peace..."
John Lennon
|
|
|
fb2000 Мнения: 190
|
btw koe mu e vajnoto na tva? niakoi moje li da ma svetne :>
Teh tr00 Pwnz(*)RoR0 !!111 ///
AHU KANN NÜÜÜX