След като прочетох поредната статия за това как човешката дейност съсипва околната среда се замислих, че това е добра тема за обсъждане. Там може да си говорим за проблеми като боклук, недостиг на сладка вода, глобално затопляне и катаклизми; устойчиво развитие и "живей без да пречиш на другите"; пък и за това какво всеки от нас може да промени в начина си на живот без това да му оскъпи битието, че и дори да му подобри съществено начина на живот
Изобщо това е една тема по която трябва да се говори много повече, особено на места, където медиите не достигат. Хайде да почваме, че ми писна само във философия и политика да ви тормозя
29 Aug 2006 22:45
erdtek Мнения: 188
за
29 Aug 2006 23:20
yurukov Мнения: 1370
За екологията съм за. Само не разбрах момента с "светът отъд цивилизацията". Какво имаш предвид?
ми тва спокойно можете да го пренебрегнете. Просто идеята ми беше, че темата може да обединява екология и здраве щото и за двете има много неща да се кажат и припомнят
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума