Eto niakoia dopulnitelna informacia:
Putiat do Luxemburg e 3- 3.5. POseshtenieto na macha ne e zaduljitelno, moje da si go napravite kato razhodka.
Po predvaritelni planove shte se trugne 8 -8:30 sutrinta i shte se vurnem sled kraia na macha. Na ppovecheto stranici niama informacia koga pochva macha, no tova namerih na tiahnata oficialna str.
Macha pochva v 20:15 I shte svurshi kum 22, koeto shte reche , che shte trugnem nasam v 22:30 i shte sme tuk kum 1:30.
Shte ima dostatuchno vreme da razgledame grada, tui kato kum 12 shte sme tam i do 19:00 shte mojem da obikaliame.
Znachi ako ne se suberem dostatuchno hora niama da se organizira nishto, zatova vajno e kolkoto moje po-skoro da mi partite parite. Ako do vtornik niamame 20 choveka parite shte budat vurnati.
Kakto Ivan pisa cenata e 15 evro za chlenove na BSV Suedinenie i 18 evro za drugi, kato chlenovete imat predimstvo v sluchai, che stanem poveche, t.e. purvo shte poluchat mesta , koito sa chlenove i posle ostanlite po reda na zapisvane. Ima 50 mesta, taka. Che ne bi triabvalo da e problem. Po tova kolko ste mi preveli shte sudia kakvo vi e jelanieto. T.e.:
20? - chlenska vnoska + taksa za putuvaneto
18? - samo putuvane
Kakvo e predimstvoto da ste chlenove. Ami obmislia se exkurzia do Hamburg tozi semestur, tam sus sigurnos shte ima namalenie za chlenove. Az sega se opitavam da nameria niakakva podkrepa ot universiteta, za da ni izleze po-evtino.
Sushto taka shte ima redica ot seminari, kato purvia e na tema Magistraturata v de –iziskavania, vuzmojnosti, taxi, trikove i t.n. Ne e oshte sigurno, no za nechlenove moje da se iska vhod ot da kajem 1 evro. Drugi temi shte sa Bakalavurska rabota, vlizneto ni v EU i posledici/ plusove za nas i t.n.
Sushto shte ima Filmabend kato i tam moje da vuvedem taxa za nachlenove, tuj kato shte ima osigoreni niakvi pitieta, kato sokove soleti i drugi.
Ivan e slojil v internet dokumenta, koito triabva da populnite za da stanete chlenove, taxata e 5 evro na semestar.
Eto bankovata mi smetka:
Miroslav Alexandrov
Konto N: 1122613
BLZ: 50870024
Verwendungszweck: 2te imena , email i homezona ili v kraen slucai mobilen za kontakti
Tova e za sega, lek de,
Miroslav
http://www.flf.lu/
Vente à l’avance Luxembourg A - Bulgarie A
La vente à l’avance en relation avec le match de qualification pour l’UEFA EURO 2008, Luxembourg A – Bulgarie A qui aura lieu en date du 11 octobre 2006 à 20.15 heures au Stade Josy Barthel débutera le jeudi 28 septembre 2006 aux points de vente suivants:
Agences de Voyages Emile Weber:
Agence Canach, Agence Grevenmacher, Agence Mersch, Agence Luxembourg, Agence Esch-Alzette
Zeitungsbutték Thill à Rédange
Libo Wiltz
Centre de Formation National à Mondercange
Prix d'entrée:
Tribune couverte: 30 ?
Tribune de face: 15 ?
Tribune de côté: 12 ?
Tribune populaire: 8 ?
L'entrée sera gratuite pour les jeunes de moins de 16 ans (sauf sur la Tribune couverte).
Les billets gratuits peuvent être retirés gratuitement le jour du match au guichets respectifs au stade.