Ето какво направих току що: четох си един pdf на компа и ми писна и затова го разпечатах за да ми е по-лесно. Обаче когато трябваше да прелистя страниците на разпечатката не хванах следващия лист, а мишката и скролнах надолу гледайки листите, а не монитора. На всичкото отгоре се шашнах защо не се прелиства! Трябва ми терапия.
И аз изпитвам нужна когато пиша на лист операциите с ctrl+c/v.Пак и все повече предпочитам да пиша на клавиатурата отколкото на ръка,защото май ми е по-лесто и удобно отколкото на хартия!
28 Oct 2006 14:07
yurukov Мнения: 1370
А вас карали ли ви са да пишете код на хартия! По изпитите много оби4ат да го правят. Ужас направо. Това е най-тъпото нещо което може да накараш един програмист да прави.
Вие верно не сте добре. ИЗлеЗте малко на чист вьЗдух.
Мен все още клавиатурата ме Затруднява повече от химикалката.
И слава богу
(:
30 Oct 2006 15:28
arterybg Мнения: 242
deleted
30 Oct 2006 19:27
deleted
30 Oct 2006 19:53
deleted
31 Oct 2006 12:55
yurukov Мнения: 1370
Споко бе хора аз си знам, че съм такъв. То мойто си е вманиачаване, но не си е в границите на нормалното. Признаите си, че под четене на пресата се сещате за новинарски сайтове и под гледане на филм разбирате да го свалиш от някой торент или dc++ и да го гледаш на компа. Просто всичко започна да се върти около тия машинки оттам ни се променят и навиците. А аз, че не се отделям от компютър за повече от 3 часа си е друг въпрос. Не че не мога де, но така ми е ежедневието.
Точно За Зайците трябваше да е най~полеЗен форума, ама като гледам ти си май единственият Заек, който го полЗва. Гледай само да не прекалиш с полЗването и да не Заебеш ученето. Мен не ме гледай ~ аЗ сьм на работа и ми плащат За висенето по цял ден, така че мога да си го поЗволя :wink:
Круме, защо пишеш с тройки и тилди? Не можеш ли да си оправиш клавиатурата?
If you a baller, nigga I'm a hall of famer
Lion tamer, with two fo'-fifth flamers
Understand, that yo' life's in danger
Didn't your momma, tell you not to talk to strangers
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Не можеш да добавяш файлове към форума Можеш да сваляш файлове към форума