4400 се завърна

4400

След една година сериaлът се завърна на екрана. По принцип сериaлите имат ваканции от по няколко месеца, но тези се оляха. Може би са решавали как да продължат със сериaла или са имали финансови проблеми – не знам. Важното е, че започват четвърти сезон и нещата остават все още интересни. Най-вероятно са изчаквали да започне лятната ваканция на Heroes, защото сериaлите имат подобни теми – случайни хора със новопоявили се свръх възможности и мисия да спасят света. Звучи плоско, но Heroes има потенциала да стане следващия Lost по гледаемост. 4400 го дава по-леко, но пак очаквам следващата серия с нетърпение.

Следващия епизод s04е02 – Fear Itself ще го дават в Неделя. Първия от сезона може да го свалите тук, а първите три сезона от тук, тук и тук. Надявам се само да не затъпее, защото за сега е стабилно.

4 коментара

  1. За тази статия приятелката ми направи забележка, че има неточности. Тя гледа такива сериали повече и от мен и ми отбеляза, че този е т.н. „летен сериал“. В IMDB има грешка – сезоните му си започват нормално по това време.

  2. сериалът е мноооооого готин и с всяка серия става по интересен, а аз съм на четвърти сезон 9 серия и ме е яд че не мога да продължа и трябва да ичакам. Можеш да се замислиш по принцип за доброто и злото, за нравите на хората, което също е ценно

  3. Pingback: robbie

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.