Брус Уилис в интернет чат

Брус Уилис в чатВчера Брус Уилис е бил забелязан в един публичен чат на iChat (Mac). Не, че е ненормално един човек да си влезе в чат стая, но когато става въпрос за т.н. звезда, която я охраняват постоянно малка армия от гардове и техника за да не могат феновете да се доберат до него, тогава ви става ясно защо феновете са полудели. Ето тук има откъс от чата (и тук).

Интересното на мен в случая е, че повечето хора коментират, че „Брус може да използва интернет“. Вярно, че е не е вече толкова млад, а хората над 40 не се славят с уменията си в технологиите. Още повече, че стереотипа за звездата не включва непременно много интелект. Въпреки тези неща не виждам какво е чудното човек като Брус с толкова пари и слава да не се е научил да влиза в нета. Още повече, че сега тези знания са почти задължителни да са имаш успешна кариера. Да не говорим, че човека изглежда използва Mac, който каквото и да си говорим е по-разбираем и по-бързо научаем от който и да е PC.

В крайна сметка Брус едва ли се е пенсионирал и да е зарязал всичко сериозно. Сега ще излиза поредния му филм от поредицата „Умирай трудно„, а според imdb подготвя и още три филма. Затова бих очаквал още много от него в идните години.

[tags]брус, уилис, интернет, чат, умирай, трудно, bruce, willis [/tags]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.