Бързо добавяне на клипове във VBox7

Аплодисменти Преди 2 часа в блога на VBox7 обявиха, че са реорганизирали системата за обработка на клиповете. С новата система клиповете би трябвало да се обработват и добавят в сайта след 10 минути. Припомням, че преди пишеше, че това отнема 30 мин., но реално отнемаше средно по 24 часа. В тази връзка няколко човека ми писаха, че клиповете им или се добавят след 3 дни, или въобще изчезват.

Добрата новина е, че промените действат – точно преди да започна тази статия качих клип и 2 минути по-късно той вече беше добавен в профила ми. Наистина браво на разработчиците!

[tags]vbox7, бързо, добавяне, клипове, начване, обработване[/tags]

5 коментара

  1. Преди малко добавих още три клипа – видях ги в сайта веднага след като им написах заглавията и коментарите! Изглежда не е временно подобрение.

  2. искам да попитам точно как става тая шашма с качването на клипове.. по-точно тяхното одобряване… дали наистина има някой, който ги гледа и ги одобрява, или всичко става на рандом вариант… въпроса ми се породи от факта, че преди около месец исках да кача едно видео с един мой приятел, с който играем волейбол 3 пъти проверих правилата в сайта и клипа отговяра на всички критерии но така и не се е качил… а иначе за многото други порнографски, чужди, качени по-много пъти, „накърняващи училищния авторитет“ клипчета се качват :/

  3. Сайта не го следя вече от почти година. Причината е, че дълго време не видях никакво развитие въпреки усилията на много хора да помогнем.

    Доколкото знам, навремето нямаше процес на одобрение. Тогава ако някой се оплаче, тогава го махат клипът. Сигурно админите преглеждат част от клиповете, но невъзможно да са всичко. Това, което най-вероятно се е случило е да е станало грешка на сървъра. Това е или защото клипът ти не е бил с подходящ формат, или защото е сървъра се е скапал на момента. Има и случаи, в които дори и клипът да е правилен формат, сървъра да го отхвърля като нечетлив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.