Евродепутат от Атака псува полицаи

230.png Десислав Чуколов е избран от листите на Атака в парламента и доколкото знам сега е евродепутат. Ето какво има той да каже на пазителите на реда в България. Това са записите от полицейските честоти от инцидента на 21 Юли. Разпространени са от полицията във връзка с разследването и твърденията на г-н Чуколов.

Запис на обаждането на г-н Чуколов в полицията.
Запис на разговора на полицаите с колегите си и г-н Чуколов.

Колкото и да се псува полицията, че не си вършела работата и помагала на престъпността – все неща, които не са съвсем верни – не може да се отрече това на записа. Тук полицаите са се опитали да свършат работата по протокол, а въпросния виден член на Атака и народен представител е направил всичко възможно да не им го позволи. Дори в последствие е обвинил полицията, че лъжат, подменят доказателства и прикриват виновните. В крайна сметка се оказало, че въпросния Чуколов се е държал хулигански и си го изпросил.

Това, което не разбирам е защо този човек е още депутат. Атака ще си направи голяма услуга и ще израсне малко в очите на хората, ако признае вината му и го изгони. Проблема обаче е, че ако изгонят него за това, трябва постепенно да изгонят повечето ръководители и членове, защото много от тях имат подобни изяви зад гърба си.

Други коментари по темата:

    Аман от комплексирани лумпени!
    Като стана министър…

[news.bg, dir.bg]

[tags]атака, евродепутат, депутат, полиция, скандал, Десислав Чуколов[/tags]

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.