Гласът ми днес: бавен, студен ден

Четвъртък, 15 Ноември 2006 12:28 ч.

[audio:http://yurukov.net/blog/wp-content/uploads/manual/glas/0711151228.mp3]

[tags]гласът ми днес, запис, аудио[/tags]

4 коментара

  1. Г- Юруков, Моля Ви,ако Ви е възможно на посочената по-горе Електронна поща,да ми изпратите Линк,към Сайт,където да мога да си направя АУДИО БЛОГ ! Вашият много ми харесва !

  2. За жалост имам само два такива поста досега. Не е съвсем аудио блог. Аз го правя като си записвам на диктофон гласът и правя снимка на мястото където съм. Зависи от това какъв ти е диктофона, може да се наложи да прекодираш аудио файла на mp3-ка. После пускам снимката и отдолу пускам аудиото с този plugin. Иначе може да има plugin-и директно да записваш в блогът, но не ги знам. Ако намеря ще ти пиша.

  3. ха, това е страхотно – толкова обикновено и реално, жалко, че си спрял да го подържаш. Бтв не мога да повярвам, че човек като теб е поддръжник на ГЕРБ… не че има кой знае колко алтернативи наистина, но … колкото повече гледам/слушам/чета (не по мое желание – то е толкова натрапващо и навсякъде) за неформалния лидер на тази партия наистина не мога да намеря рационална причина защо някой образован човек би ги подкрепил.. та ето сега мога да те питам – защо? 🙂 поздрави

  4. Спях да го поддържам, защото ми отнема твърде много време конвертирането на записа и нямам удобен диктофон. А и в момента съм тръгнал да използвам twitter, което има горе-долу същата цел.

    Поддържам ГЕРБ основно защото не виждам друга алтернатива, а и познавам няколко доста свестни хора в организацията. Мисля, че с правилния обществен надзор могат и да направят нещо. Разчитам на това достатъчно много хора им е писнало и искат да променят обстановката. Ще видим. Избягвам по принцип да говоря за политика тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.