Гласът ми днес: бавен, студен ден

Четвъртък, 15 Ноември 2006 12:28 ч.

[audio:http://yurukov.net/blog/wp-content/uploads/manual/glas/0711151228.mp3]

[tags]гласът ми днес, запис, аудио[/tags]

4 коментара

  1. Г- Юруков, Моля Ви,ако Ви е възможно на посочената по-горе Електронна поща,да ми изпратите Линк,към Сайт,където да мога да си направя АУДИО БЛОГ ! Вашият много ми харесва !

  2. За жалост имам само два такива поста досега. Не е съвсем аудио блог. Аз го правя като си записвам на диктофон гласът и правя снимка на мястото където съм. Зависи от това какъв ти е диктофона, може да се наложи да прекодираш аудио файла на mp3-ка. После пускам снимката и отдолу пускам аудиото с този plugin. Иначе може да има plugin-и директно да записваш в блогът, но не ги знам. Ако намеря ще ти пиша.

  3. ха, това е страхотно – толкова обикновено и реално, жалко, че си спрял да го подържаш. Бтв не мога да повярвам, че човек като теб е поддръжник на ГЕРБ… не че има кой знае колко алтернативи наистина, но … колкото повече гледам/слушам/чета (не по мое желание – то е толкова натрапващо и навсякъде) за неформалния лидер на тази партия наистина не мога да намеря рационална причина защо някой образован човек би ги подкрепил.. та ето сега мога да те питам – защо? 🙂 поздрави

  4. Спях да го поддържам, защото ми отнема твърде много време конвертирането на записа и нямам удобен диктофон. А и в момента съм тръгнал да използвам twitter, което има горе-долу същата цел.

    Поддържам ГЕРБ основно защото не виждам друга алтернатива, а и познавам няколко доста свестни хора в организацията. Мисля, че с правилния обществен надзор могат и да направят нещо. Разчитам на това достатъчно много хора им е писнало и искат да променят обстановката. Ще видим. Избягвам по принцип да говоря за политика тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.