Годишните награди на Zazz.bg

banner_vivatel_zazz_competition.jpg

Това е нещо ново и интересно. Мисля, че са го пуснали днес, защото снощи го нямаше, а и някой от текстовете не са донаписани. Конкурса се провежда в 13 категории като първите три места печелят награди – Playstation 3, PSP или дигитална камера. Категориите се различават от тези на сайта, но предполагам, че ще ги сменят скоро. Спонсора на наградите е Vivatel, което може да се види и от цветовата гама на страницата – черно, бяло и оранжево. Гласува се лесно – отворете някоя категория и подредете клиповете според това, кой ви харесва най-много. После запишете избора си, като може да го промените по всяко време до края на конкурса.

Това, което не разбрах е кога е точно края на гласуването. Освен това условията за участване са само един параграф и не е ясно как се участва и защо са номинирани точно тези клипове. Интересното е, че има клипове с 250 посещения и 10 гласували и такива с 300000 посещения и 1500 гласували! Освен това смятам, че клиповете на хората от екипа не трябва да участват – най-малкото поради сблъсък на интереси. В момента 23 клипа от всички 130 са на karakonjul, който е отговорник на проекта. Би било и по-добре да няма повече от един клип на потребител в дадена категория.

Но както и да е – изглежда клиповете са вече избрани и ни остава само да гласуваме. Надявам се, че за следващия път тези неща ще са ясни преди конкурса. Ако имате въпроси, пишете на екипа на Зазз.

[tags]годишни награди, zazz, vivatel, playstation 3, psp, дигирална камера, награди, класация, клипове, гласуване[/tags]

4 коментара

  1. Писах на karakonjul за тези неща. Казах му и че ще е добре да променят банера, защото този, който са сложили на първата страница, защото не се разбира, че наградите са на Zazz.bg. На всичкото отгоре и в блога не са го споменали.

    Промениха банера с този отдолу и сложиха реклама на всяка страница отгоре. Дано хората се заинтересуват.

  2. Прави сте, малко са мъгляви нещата около регламента. Първо-кога свършва, догодина ли, утре ли… И щом като в сайта е изрично посочено, че гласовете за всяка категория се броят само веднъж, тогава защо най-много гласувалите ще спечелят награди?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.