HP България търси компютърни специалисти с немски

outdoor_hp.jpg Вяра Николова от HP се свърза с мен преди време във връзка с обява за support персонал към българския им офис. Изглежда HP си outsource-ва support-а в България и им трябват доста хора с компютърни познания и добър немски. Пускам обявите и във форума на Darmstadt и сега пиша за това тук, защото така може повече наши студенти в Германия поне да се заинтересуват от работа в родината.

Днес ми писа за още две обяви, с които набират хора (новината във форума). И двете са за support и изискват добър немски. Едната обаче е по-насочена за моменти поправки на софтуера на потребителите (т.н. hot fix). Доколкото разбирам работата е в офиса им в София.

За повече информация може да прочетете приложените обяви и да пишете тук: viara.nikolova@hp.com.

Впрочем не знам кое е момичето на снимката, но прави хубава реклама на HP.

Software Support SpecialistHot Fix Agent

[tags]hp, bulgaria, Software Support Specialist, Hot Fix Agent, работа, немски, софтуер, поддръжка, специалист, компютри, информатика[/tags]

7 коментара

  1. Димитър е прав 🙂 и мен ме викаха, обаче някак си заплатата е дори ПОД средната в бранша, за разлика от преди две години, когато си отваряха центъра в София и даваха наистина много пари. Сега не струват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.