Какво може да ме зарадва когато свалям

Говорим за торенти в случая. Сега съм в университета, а тук нета е доста бърз. Вързал съм се към мрежата така, че да не ме засекат кой съм. Трябва някой админ да се донесе до лабораторията да търси кой се е вързал еди-къде-се, което какво знаем трудно се случва. Та това, което ме зарадва преди малко е следното:

azureus_1.png

Стигало е и до 2Мб, но сега явно няма хора, които да качват толкова. Иначе вътрешната мрежа на общежитията има един DC++ хъб в който има почти всичко и от там може да свалям с 8Мб.

Сега използвам Azureus. Малко е тежка, но интерфейса ми харесва. Пък и откакто си увеличих ram-а нямам проблем. Свалям и качвам в арената и замундата, за да не ме хванат немските власти. Старая се и при двете да спазвам рейтинг 1.05 и затова често машината ми работи нощем да сийдва.

[tags]azureus, arena.bg, zamunda.net, торенти, скорост[/tags]

2 коментара

  1. Юруков – всеки български интернет-доставчик ще ти предложи по-високи скорости.
    Ма тук куцат други неща…

  2. В София – да. БТК също може, но излиза доста на месец. Иначе при останалите са плачевни нещата. Още повече, че са ми казвали, че БТК пречат на torrent трафика. И тук го правят, че и повече. Разликата е, че в България много по-малко хора имат широколентов нет и се сиидва по-бавно. Аз за да я направя тази скорост на сваляне се бях вързал към 30+ човека като само трима качваха с около 150-250Кб. Останалите с под 20. Нета вкъщи ми е 3-3,5Мбита или около 450Кбайта, а upload-а ми е 50Кбайта. Познай защо са го направили качването толкова малко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.