Конкурс за банери за bg.Wikipedia

Ето една наистина добра инициатива. VBox7 организира конкурс за банери за българската версия на Wikipedia. Целта е да се популяризира тази услуга и да се стимулира разрастването на енциклопедията. Наградите май са осигурени от Host.bg и доколкото разбирам и Flash.bg са вътре – там ще се публикуват всички участия.

В условията няма ограничения за технологията – снимки, gif или flash. Всъщност за javascript не знам дали може. Идеята за банер трябва да бъде представена в два формата – 300х250 и 728х90. Доколкото разбирам всеки може да участва с една идея или по-точно с по един банер от двата размера, но и това ще питам. Крайния срок е 1-ви Юли или след малко над две седмици. Предложенията трябва да изпращате на Адреса на vbox7

Има две награди – 1 година hosting+domain и 50 лв. кеш.

Аз за сега нямам намерение да участвам. Изхабих си състезателния дух за известно време със състезанието на Skype. Още повече, че не ми трябва още един хостинг. Обаче не се знае – може да ме хванат лудите пак. Във всеки случай пожелавам успех на участниците и много вдъхновение. Конкурса наистина е добра идея и е точно в стила на wikipediaот хората за хората.

[tags]wikipedia, banner, bg, vbox7, host.bg, flashbg.com, конкурс, банер, википедия[/tags]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.