Новия ми блог

От днес започвам да пиша блог. Доста пъти съм се канел и даже съм инсталирал необходимите програми, но чак сега се реших. Искрено се надявам, че няма да ми писне в скоро време. Аз по принцип се ентусиазирам доста когато започна нещо ново, така че май няма такава тенденция.

Основната причина да го започна е да описвам идеите си за сайта VBox7, грешките които съм открил и мненията които ми пращат разни хора. Просто станаха твърде много и просто да ги споменавам в клиповете които съм пуснал на сайта май не стига. Впрочем скоро ще ги сложа и тях тук заедно със всички точки които са споменати и може би някой по-забележителни коментари.

Всъщност имам намерение част от постовете тук да са под формата на видео блог. Тоест като не ми се пише или съм някъде без компютър (!) ще снимам клипове. Ще пускам от време на време малко инфо и за мен – какво правя, какви луди идеи имам и разни случайни мисли.

Тези които ме познават могат да са сигурни, че блога ще е пълен със снимки и клипове и непременно ще има описания на скорошните купони, живота във Darmstadt, разни технологии, нови джаджи и новини от мрежата.

За сега обаче всичко досега беше думи висящи във въздуха, така че ще гледам да попълня информацията в най-скоро време. В понеделник заминавам за България, значи ще гледам да е до тогава, защото после не знам дали ще стане, защото надали ще седан точно това да правя в България!

[tags]new, blog, yurukov, новия, блог, юруков, описание[/tags]

3 коментара

  1. Ако искате може да се абонирате за RSS-а и да виждате набързо дали съм пуснал нещо ново. Какво мислите за външния вид досега?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.