Новата ArenaBG

Не се съмнявам, че сваляте торенти. Също така не се съмнявам, че използвате или че някога сте използвали арената. Има много по-добри международни сайтове с много повече торенти и потребители, но в този тук има български клипове, записи и песни, а и повечето посетители са от България и скоростта става по-бърза.

Аз лично използвам арената, защото съм в Германия и международните тракъри се следят много. И тъй като не искам кукуте да ми чукат на вратата някоя сутрин, за това че съм свалял филми, използвам български тракъри. Така не могат да ме проследят. А това с куките ми се е случвало вече. Е, не точно – пратиха писмо на университета, че съм използвал мрежата им да свалям филми (в конкретния случай – Barnyard) и те ме скастриха. Отървах се само с мърморене, но това беше, защото не ме хванаха лично. Чувал съм за случаи на конфискация и сметка за всяка mp3-ка и филм, който е у вас. По немски цени.

Както и да е – арената вече си има нов сайт и за жалост всички сметки за закрити. Трябва да се пререгистрирате наново за да можете да го използвате. Отново ги има и ранговете на потребителите – Потребител, Супер Потребител, Ъплоудер, Модератор, Администратор и V.I.P. Доколкото разбирам са добавили възможност да си направиш блог при тях и специален ранг, който обаче не е описан във FAQ-то.

Поради това, че регистрациите са изтрити, сега в сайта има много малко хора. Поне в сравнение с това, което беше преди. Да не говорим, че старите торенти не са прехвърлени и повечето неща ги няма. Предполагам, че бързо ще го напълнят, но се сега използвам замундата, която се засили нещо напоследък. Проблема там пък е, че никога не намирам интересни неща.

Впрочем целта ми сега е да достигна изискванията за супер потребител и да кандидатствам за Ъплоудер. Намерих начин да свалям от немски торенти и искам да качвам клиповете и филмите в арената. Да не говорим, че интернета ми е 3,2 Мб. Само трябва да видя как точно се правят торенти. Правил съм, но за арената трябва да си поиграеш малко с описанията.

[tags]arenabg, zamunda, torrent, tracker, арената, замунда, торенти, нов сайт, регистрации, рангове[/tags]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.