Новост във Vbox7 – антиспам и клипове на фокус

Вече писах за новата система за коментари на VBox7. Едно от най-интересните и качества е, че може да се оценят коментарите към някой клип. Така ако някой коментар има под -5 гласа, то той се скрива. Ако събере повече от 25 отрицателни точки, то той се изтрива изцяло. Ако някой потребител събере много отрицателни гласове за коментарите си, екипът обещава съответните наказания.

Другата новост е слагането на фокус в профилът. Досега се показваха само последно качени и любими клипове. Сега може да изберете някой от качените си клипове и всеки ден да слагате един клип на фокус. Доколкото знам не може да се сменят клипове на фокус от предишни дни, а фокусът от днес може само да се смени с друг клип.

[tags]vbox7, фокус, коментари, оценка, спам[/tags]

2 коментара

  1. Пропусна да споменеш, че клиповете, които си избират за фокус се показват на главната страница под надписа „на фокус“

  2. Това е яко, но мисля, че трябва да се обмисли групирането на доброволен модераторски теам за клиповете, защото е наистина досадно вече да виждаш 1 и същи клип качен от понякога десетки потребителя ( а лесно може да се разбере кой е бил първия, чрез датата, на която е качен )

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.