Сега

В момента навън вали. Много ми се излиза, но в това време само ще се намокря и няма да има какво да правя по центъра. Не става за разходка. Да не говорим, че всичко живо е или заето, или спи, или е някъде из България или света. Даже телевизия не мога да гледам. Затова ще ходя на кино – Лъки Синема, 19:30, Карибски пирати 3, 4 лева. Казаха, че ще е интересен филм. Имам някой съмнения, особено при условие, че последното не ми го казаха приятели.

Ох уморен съм. Мързела ме боли. И въобще не ми се сяда пред лаптопа. Вече съм го намразил. Дойдох уж да се откъсна за малко от рутината в Германия, а все пред него седя. Ами като няма какво да се прави. Активно почивам. Това звучи малко като пасивен изнасилвач. И като нямам какво да правя започвам да правя глупости и да дразня хората. Затова и почнах този блог всъщност.

Ето нещо което ми е интересно в момента точно – защо я има тази дупка.

Дупка 1 Дупка 2 Дупка 3

Това го направиха преди няколко часа на пътя пред нас. Ония, който беше асфалтиран преди няколко дни. Просто докараха една машина и за няколко минути изрязаха дупка по средата на пътя! Никаква идея. 10см. радиус на 5 – дълбочина. Единственото ми предположение е, че тестват качеството на пътя. Това е логично. Мислих си, че може да слагат стълб там, но надали.

После отидох за хляб и видях този графит на едната страна на съседния блок. Браво на тоя дето я го е направил. Питах и ми казаха, че учел в Художествената.

Графит до нас Графит до нас

[tags]сега, дупка, скука, графит, филм [/tags]

3 коментара

  1. Здравей, днес попаднах на блога ти и прочетох трите ти последни статии. Нямах представа, че Липсва е бил частен проект – напълно разбирам защо си го преустановил. Исках да видя какво си написал съвсем в началото на блога си и попаднах тук, на рождения си ден. Смях се с глас! Страхотно, хаотично и забавно.

    Поздрави от независима Англия,

    Мая

  2. Благодаря. Това е статия на повече от 9 години. Не я помня дори. Ще трябва да ги препрочета отново. Има някои много глупави, но така е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.