Някои снимки от телефона ми

Ето някои неща, който намерих в телефона ми докато се ровех в него днес. Така като ми е скучно в трамвая си го чистя от глупости. Тези три снимки си седяха кротко в една папка, където съм ги сложил изглежда с идеята да ги сваля после на компа. Трябва да се организирам. Имаше и две клипчета, но по някаква непонятна причина не мога да конвертирам mp4 форматът, в който телефонът ми пише на нищо. Опитите продължават.

Първата снимка е от първото ми кафе в Starbucks. Не си мислете, че е някакво събитие, че съм го снимал. Отвориха едно кафе в центъра и реших да го пробвам – кафе като кафе. Определено обаче е по-добро от онази блудкава, кисела вода от машините, която немците наричат експресо. Не открих кой знае каква разлика с други домашно приготвени кафета. Знам, че има много видове и т.н., но нямам намерение да пробвам. Снимката я направих, защото ми хареса логото, а и минавах през парка за университета. Кафето ми трябваше за да не заспя на лекцията.

200710010958_00348.jpg

Тези две снимки са от зайците тази година. Общо са около 11, а от тях 9 са на тази снимка. Много малко. Нашата година бяхме 80 човека. После постепенно намаляха по много причини. Тук са се събрали за да им даваме съвети за учението, животът, работата и т.н. Аз не участвах, защото трябваше да пиша проект. Наминах само да документирам. Пожелавам им здрави нерви и търпение.

200710131219_00351.jpg

200710131220_00353.jpg

Ако се чудите, защо снимките са рамазани – не са. Ако натиснете тези тук ще ви излязат целите снимки. Поиграх си малко с избираемото размазване на gimp, резултата ми хареса и реших да ги сложа тук така.

[tags]снимки, телефон, starbucks, кафе, парк, зайци, университет[/tags]

4 коментара

  1. 🙂 „Някой“ е единствено число, в множествено число се пише „някои“.
    Не ми се сърди, че те поправям, ама ми боде очите и ме спира да чета нататък…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.