Пъзели

pic_5334.JPG

След като видях „Пъзелите – новите кръстословици“ от Eenk, реших да споделя и аз. Този пъзел е от 1000 части и го купих на Вери като подарък. Реших, че ще е интересно да започнем нещо, което ще се прави дълго време. Обаче не осъзнавах колко е сложно, а аз нямам много нерви за такива неща. Обикновено романите ги оставям на петата страница.

Решихме да го започнем от частите по ръбът и тук ги виждате отделени. Ще видим какво ще стане. Отначало си мислих да вземем някой с 2000 или 3000 части, но сега съм благодарен, че не го направих. Частите ми се губят из ръцете и просто не мога да си представя как е възможно да се построи това нещо. Пожелайте ни успех.

[tags]пъзел[/tags]

3 коментара

  1. Успех! Хубаво е, че сте се спряли най-добрата марка пъзели. Ravensburger пъзелите са качествени и частите са уникални, няма как някоя част да пасне на място, което не е нейно 🙂
    Have fun

  2. Доста стара публикация… Попаднах на нея, търсейки пъзели. В момента ме е обзело желание да седя над тези миниатюрни частички и понеже не мога да рисувам, успявам да се насладя на творчество, което излиза от моите ръце. Та стана ми любопитно: сглобихте ли го този пъзел или не?

  3. @Ивка – не сме го сглобили още. Иска се търпение и отделени два-три дни подред, които нямаме. Но си стои така и се надявам един ден да го направим. Картинката е хубава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.