Разработване на проекти по еврофондовете

Както писах вчера, днес се срещнахме около 15 човека и се проведе нещо като кратко представяне на начините за кандидатстване за различните програми и как трябва да се организира и построи един проект. Информацията беше много, а допълнителните източници още повече. Може би ще ми трябва още ден-два да го осмисля всичко това. Основното обаче беше, че възприех основата на това, което трябва да се направи и въпреки това, че материята е много сложна, ентусиазма ми не се е изпарил.

Взехме решение да се срещнем след седмица, а през това време да съберем идеи за проекти свързани с конкретни програми. Когато се съберем, ще видим кое е осъществимо и ще се разделим на работни групи. За целите на всичко това съм направил отделна секция във форума на Darmstadt. За сега там има само два раздела – един за въпроси и един за организиране на проекти. В първия ще има информация по различните програми и отговори на въпроси, а във втория хората, които искат да се занимават сериозно с такива неща, могат да намерят други с подобни интереси в конкретен проект. Когато се започне с конкретен проект, за него ще се направи отделен раздел и в зависимост от желанията на участниците, съдържанието може да бъде и скрито.

Не знам дали хората тук ще искат да използват този начин на комуникация, но за сега само това ми е хрумнало. Вече имаме идея за проект и се надявам нещата да тръгнат гладко.

Един коментар

  1. Здравейте, търсих раздел разработване на проекти и случайно попаднах тук. Струва ми се интересно да общуваме по тази тема, както и да правим сбирки и да обсъждаме проблема – кои проекти биха се харесали и могат да се разработят така, че да бъдат финансирани. Имам много идеи, но ми е трудно да ги осъществя все още. Бих се радвала ако има хора с опит с които да обменим идеи и мисли.
    Благодаря, ще ми е приятно да се свържете с мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.