Рожден ден – версия 2007

Беше преди три седмици, но реших да пусна снимките чак сега. Събрах най-близките ми приятели тук и отидохме в австралийският бар. В началото на сервитьорката и стана сконфузно, защото бяха объркали резервацията и ни дадоха маса за 30 човека. Когато оправихме масите се оказа, че още две групи от хора идват да празнуват рождени дни. По късно едната маса започнаха да пеят „Честит рожден ден“.

После бяхме ние, а после и другата. Стана много яко. Накрая рождениците се черпехме. Единият рожденик се оказа американец и заедно с приятелите си бяха от американският контингент в базата наблизо. Черпи ме чаша с водка и всички настояваха да я изпия на екс. Не знам колко беше – май около 200 грама. Тук малката водка е 20, а голямата 40, така че 5 големи водки за тях е било явно много. Изпих ги – къде ще ходя. После ме хвана заедно с двата джъмбо коктейла (около литър) които пих, ама нищо. И аз го черпих пак толкова и се надявам някой да е имало да го носи, че вече беше доста на градус.

Рожденият ден мина супер яко. Много се радвам, че повечето успяха да дойдат по средата на седмицата. Аз станах на 23, а още се чувствам като дете. пожелавам си чувството да се завържи.



[tags]рожден ден, юруков, снимки[/tags]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.