Аз в състезанието на Skype

От началото на Май тече едно състезание във форума на Skype. Целта е да се популяризира една нова функция към видеото им – правене на снимки през своята камера или на човека с който си говориш. Звучи елементарно и нищо особено, но всъщност е много забавна.

Идеята на състезанието е да направиш физиономия, която да имитира някоя от усмивките, които можеш да използваш във чата им. Ето как изглеждат те. Тъй като обаче не знаех, че може да участваме само с една снимка, аз направих 28! Извинението ми е, че бях тотално изпростял и трябваше да си изхарча енергията в тъпотии. Всички снимки може да ги видите във форума. Беше ми кофти, че не мога да избера коя от 28-те ми харесва повече и реших да сложа тъжната, като израз на това което мисля.

Наградата са първите трима е дигитална рамка за снимки – нещо като обикновена рамка, но с висококачествен екран на който се сменят една след друга избрани снимки. Ако сте гледали Antitrust – подобно е на онези картини на стената, но много по-малки. За сега в класацията съм на второ място с 16 гласа, но за сметка на това моята снимка е била видяна най-много пъти. Много искам да спечеля, затова моля гласувайте за мен ако имате skype – трябва само да се впишете със Skype името си във форума им, да отидете на класацията и да изберете моето участие – „Yurukov – here is my smiley“.

Всъщност толкова ме хванаха лудите тогава, че дори направих банер и клип (във VBox7 разбира се) за участието ми.

Допълнение:

Ето последвалите статии по темата:
Как писаха за мен в Skype Journal.
Спечелих от конкурса на Skype
Наградата ми от Skype

[tags]skype, competition, entry, yurukov, smilie, photo, video, vote, състезание, участие, юруков, усмивки, гласуване[/tags]

11 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.