Скайпстроение

Мартин Маринов е направил една много интересна добавка за Skype и при това напълно българска – Скайпстроение. С нея можете да направите съобщението към профила си цветно и да го форматирате както искате – големина на буквите, удебеленост и т.н. Ефекта наистина е добър стига да се постараете. Логото на Мартин Мартинов Първия път като го видях у един от контактите ми се учудих как го е направил. Определено браво на Мартин. Препоръчвам го на всички. Само внимавайте откъде го сваляте, защото изглежда са плъзнали фалшификати с вируси в тях. Ето тук е официалната версия.

[tags]Скайпстроение, мартин мартинов, skype, plug in, добавка, форматиране, цветно, съобщение, препоръка[/tags]

22 коментара

  1. za6to ne stava kolko pati go svalqh ne mi stava qko se drazna s nai noviq skype sam 🙁

  2. Не виждам проблем. Файла може да се свали и сам се убедих в това. Пишете ми на мейла да ви го пратя. Явно имате проблем със свалянето от hit.bg. Ето ми мейла – martintzvetomirov@abv.bg

  3. На мен все още не ми сваля инсталацията от data.bg, но аз съм в Германия и тук може да е блокирана. Иначе hit.bg ми се сваля. Може проблемът да е в нета на simona.

  4. nqkoi moje li da mi prati razre6enieto da se regna za skaipstroenieto za da moga da pi6a za6toto ne mi deistva instalacioniq paket v skaipa pLSsS pi6ete mi na maila ili saita koito ostavih 10x predvaritelno :)))

  5. Има и други подобни оплаквания. Предполагам, че не е съвместимо с новите версии. Пиши на този, който го е направил за повече инфо.

  6. ako moje da napravi nakoi xybav sait za sypestroenie 2 6toto ne varvi na nikoi,i 6te sta4kyvam

  7. ako moje da napravi nakoi xybav sait za sypestroenie 2 6toto ne varvi na nikoi,i 6te sta4kyvam

  8. Здр! 😉 И при мене има проблеми със Скайпстронеие 2. Свалих си Скайпстроение (по-старата версия) , но 2-ката не мога! Пробвах по мн начини, но бъгва… Помощ!?

  9. Ем значи като го рънна и ми изписва : AppName: skaipstroenie.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: kernel32.dll
    ModVer: 5.1.2600.5781 Offset: 00012afb

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.