Слави – какъв е проблема и ще я бъде ли тая

Откакто Слави се разболя сериозно, в медиите спорадично се появяват слухове, как щял да се отказва от шоуто, как щели да го изхвърлят или как всичко било медиен трик. Не знам какви са настроенията в шефските кръгове на БТВ и не мисля, че някой може да знае. Сигурен съм обаче, че това не е никакъв трик и шапка му свалям на Слави за упоритостта и усилията през годините.

И аз съм го критикувал, но след онова първото интервю стоях като вцепенен 10 минути. Мисля, че много от вас са се почуствали така, защото видях същото в хората около мен. Причината при мен беше, че научих нещо за една иначе доста известна личност с малко личен живот. Нещо, което никой не беше и подозирал досега и което ме накара да преосмисля всичко, което е направил досега. Това някак си подсили успехите му досега.

А каквото и да си говорим успехите му хич не са малко. На мнение съм, че той поведе надигането на патриотизма у народа с предаванията и песните си. Не казвам, че той беше причината, а по скоро катализатора, за да се стигне до там, че по улиците да е пълно с тениски с карата на България и прабългарски символи. Да, може да не пее добре и стила му да е като чалгаджия, но това не променя нищо – песните му все още са задължителни по повечето купони.

Освен това не може да се отрече, че той има едно от най-успешните шоута е България. Задържа се толкова години в ефира, че неизменно съдържанието започна да се изчерпва. Обаче той успя да запази интереса на хората с многото конкурси, състезания, странични предавания и концерти, без да изменя основния формат на шоуто. Това вече никой не може да отрече.

Последната новина в медиите е, че шоуто му ще бъде закрито след изтичането на сегашния договор. Аз съм на мнение обаче, че това няма да стане. Може би се притесняват от това дали Слави въобще ще се оправи, но няма да се стигне до там. Аз му пожелавам най-сърдечно да оздравее, но ако не стане така, мисля че той няма да се откаже. Ако реши да продължи да води шоуто, това ще стане сензация и шоуто ще стане по-добро от всякога въпреки всички трудности.

Искрено се надявам да се оправи и според прогнозите има напредък в тази насока. В крайна сметка мога да обобщя, че проблема, който трябва да се дискутира е не болестта му или дали шоуто ще продължи, а защо хората му завиждат толкова и защо го псуват.

Скорошното интервю:

[tags]слави, болест, шоу, бтв, btv, прекъсване[/tags]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.