Слави се завръща

slavi_portret.jpgСлед като липсваше толкова време заради болестта си и всичките спекулации дали ще продължи шоуто, слави се завръща постепенно на работа и ще се върне в ефира на 9ти Юли. Според мен това си е цяло чудо, като се има предвид перспективата да ослепее. Имаше им много слухове, че БТВ няма да му продължат договора, но те показаха, че това въобще не е имало такъв въпрос пред тях.

Аз лично с интерес ще гледам шоуто на 9ти. Не съм гледал много от шоутата с Росен, но доколкото разбрах се е справял супер добре. Може би някой хора ще са свикнали със стила му и ще има известни настроения около смяната с по-опънатия характер на Слави. Но всъщност и това не е ясно, защото едно такова стресово преживяване може много да промени човек.

Точно заради тази несигурност от това, което може да очакваме от новото шоу, си мисля, че ще е много интересно да се гледа. Изглежда обаче, че Слави не стои със скръстени ръце през това време. В Заза видях клипа на новата му песен. Изпитанието, през което е минал е основна тема на песента, въпреки че не конкретно те. Сигурно сте видели клипа по БТВ, но ето го пак.

Абсолютно съм сигурен, че пак ще се намерят хора, които да плюят Слави и това, което прави – такива субекти винаги има. Аз обаче мога само да му пожелая успех със завръщането и че очаквам много нови неща в шоуто.

[tags]slavi, слави, трифонов, песен, завръщане, болест, шоуто на слави[/tags]

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.