Всички сме за София…

pic_56092.JPG

След няколко часа тръгвам за България. Този път ще е с кола, защото не можах да си взема самолетен билет. Малко заслужена почивка. Три седмици. После пак глупости – учение и работа. Мисля да си прекарам добре. Дано този път видя Първомай и си го спомням след това. Началото на Януари може да съм в София за няколко дни, така че ако някой блогър иска, може да се видим на кафе.

Чувствам се като дете преди рождения си ден. Мисля, че почти всеки, който е далеч от България се чувства така преди да се върне. Тази история я знаете. В случай, че не пиша до края на месеца, пожелавам на всички приятно изкарване на празниците, весела Коледа и честита Нова Година. 🙂

11 коментара

  1. Благодаря на всички. Приятно изкарване на Нова Година и на вас.

    @Яна – на 7-ми ще съм в София. Ако не ме мързи и имам време ще го издиря.

  2. Аз от 4 години не съм в България!Затова знам как се чувстваш!И аз се радвам да се прибера,но после е още по трудно да тръгна!

  3. Това е добре!Че му виждаш края!аз незнам кога ще е,от 7 години само разопаковам и събирам багаж!Казват че като влезе еврото няма да има смисъл да работим навън,но това май ще стане 2011….

  4. Ами то днес е неделя,но все пак, лек път и късмет!Аз съм на курсове до края на месеца и може би ще тръгна февруари!

  5. Аз съм в Германия от 4,5 години. Мисля, че до година ще свърша и после ще видим – или master или в БГ. А дали ще се работи в чужбина е въпрос на личен избор. Това за 2011 не го знам, но няма и да стане ако няма никой в България да го осъществи. Според мен това са хора като нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.