Zazz.bg – гласуване в профилите и проблеми с качването

Днес около 5 часа добавиха възможност да се гласува за потребителите. Когато се влезе в някой профил, точно под снимката има надпис „Мнение за мен“ и резултатите. Може да се гласува като натиснете върху Да или Не. Отдавна има гласуване за клиповете, от скоро има и гласуване за коментарите, а сега има вече и гласуване за потребителите. Това, което не съм видял досега обаче е гласуване за сайта и работата на модераторите. За сметка на това си има класация на „най-готините потребители“.

070803_zazz_vote_me.png

Лошата новина днес е, че пак има проблеми с качването. Поне 15 човека ме питаха днес, защо не им се качват клиповете. На тях просто им показва бял екран. На други пък каченият клип не се обработва с дни, което не е нормално, щом обикновено става за 30 мин. Това второто не ми се е случвало, но първото съм го забелязал, че става когато качването е много бавно. Примерно когато говорите с някой или сийдвате яко, а файла е 90Мб., качването се бави много и се получава сървърна грешка.

Интересното обаче е, че изглежда при някой потребители става постоянно, а при други – въобще. sweet_devil_f е пробвала няколко пъти да качи един клип, но станало чак когато влязла с друг акаунт. Доста странно наистина и не мисля, че и админите ще могат да отговорят защо става така. Освен ако, разбира се, не е нарочно, но надали ще тръгнат да саботират потребителите.

Ето тук има списък с всички намерени бъгове в Zazz.bg. Прочетете и коментарите за още новини по темата.

[tags]zazz.bg, zazz, vbox7, ново, новини, гласуване, проблем, качване, клипове[/tags]

10 коментара

  1. Ето един проблем при личните съобщения, който ми го каза ma4ka:

    Като някой потребител ти прати съобщение и след това бъде баннат – съответно пише , че такъв потребител вече несъществува и писмото неможе да се изтрие и всеки път като влезеш ти показва, че имаш писмо от този потребител

    Не съм го пробвал, но не бих се учудил да е така. Ако можете да го потвърдите, моля пишете ми.

  2. В класацията съм на 55-то място сред всички, 23-то сред pro-тата и 25-то сред мъжете. Не е зле измежду половин милион потребители.

  3. И аз имах проблем с качването на клипове. Преди 3 дни качих един клип и той се качи в сайта днес. Вчера пък качих друг и още не се е появил в сайта. Дано го оправят по-бързо.

  4. Ето един проблем от днес около гласуването на профили. Както се вижда горе, вчера имах 2 отрицателни гласа. Днес на обяд имах 0, а сега имам -5. Ето какво се е получило в класацията (кликнете за по-голяма снимка):

  5. доста неприятно впечатление ми прави това че нито един от изпратените от мен клипове не се появява в сайта… започвам да подозирам някакво тенденциозно отношение, тъй като съдържанието им е напълно номално. хора ли не им достигат?

    да не говорим, че почти винаги се появява някакъв досаден асинхрон между картината и звука, което е причината да предпочитам основно youtube.

  6. Клиповете се качват обикновено автоматично. Няма връзка с липсата им на хора. Проблемът е, че сега май правят промени в системата и има грешки в качването. Не е тенденциозно отношение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.