Zazz.bg – нова система за коментари

Това е вече третата новина днес след правилата за про и групите. Направили са нова система за коментари, която позволява оценяването и сортирането на коментарите към даден клип. Когато за някой коментар има повече от 10 отрицателни гласа, то той се скрива и може да се види само след натискане на „покажи коментара“.

Изглежда бояча показва колко положителни гласа има един коментар, а когато дадете отрицателен, просто се изважда едно. Това е удобно и лесно, но ще е яко да се борят колко гласа са дадени за един коментар. Така може да се изчисли средната оценка за всички коментари, които един потребител е направил. Тази цифра може да се използва в последствие за преценяване дали потребителя става за Pro.

Освен това може да отговаряте на определен коментар и да се образуват thread-ове. Супер удобно е, но както се вижда, отговорите са малко по-навътре и ми е интересно какво стана като се отговори на отговора на отговора. Не съм го пробвал, но ако някой го види да ми каже. Освен това когато напишете коментар се показва вече „ти каза:“ – хитро бягство от стария проблем с буболечката, която всъщност оправиха.

Въобще браво за тази новост. Наистина ми хареса какво са направили, а горните коментари са само предложения за подобрение. Нали знаете – когато няма какво да се подобри, значи се е стигнало до задънена улица. Тази снимка е направена от коментарите на клипа с потребители, който направих преди седмица.

070729_zazz_comments.png

[tags]zazz.bg, zazz, коментари, новост, новини, подреждане, оценяване[/tags]

5 коментара

  1. Пропуснах и още нещо – когато се отворят всички коментари на един клип, новата функция не се вижда. Така може да се оценят само най-новите коментари. Има вариант да се сортират по различен начин, но пак може да се видят само горните 15 на списъка. Ето пример: .

    Освен това изглежда са оправили и времето когато е писан коментара – преди показваше едно и също време и дори отрицателни минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.