Блог на деня в Svejo.net

svejo_net_blog_denq1.jpg

Днес сутринта получавам sms, да погледна Svejo.net. След Alabala.org и моят блог е на главната страница като блог на деня. Много благодаря на админите, че ме включиха в инициативата. Страшно се радвам за описанието, което са ми дали. Твърдо съм решен да се върна да бачкам в БГ и работя по въпроса. Аз сам се определям като „програмист по призвание“, но някой хора виждайки го в svejo.net решиха да се заяждат с мен. Нищо – всички имат право на мнение и затова е Блогосферата и интернет като цяло.

Пак благодаря на екипа на svejo и моля читателите ми да ме извинят, ако в някои случаи съм прибързвал с мнения и коментари. Често имам ирационални импулси и обикновено действам по тях. Всъщност тъй се започна и този блог, така че явно не всички са с лош край. 🙂

[tags]svejo, блог на деня[/tags]

8 коментара

  1. Браво, браво. Много се изкефих като го видях преди няколко часа (все едно, че беше моя – баси …) 😀

  2. Благодаря 🙂 Не видях да има история на „Блог на деня“. Интересно ми е да видя кои блогове са били досега. Мисля, че ще е добра добавка.

  3. От собствен опит знам, че инж. Ганев умира да се заяжда. Той по принцип нищо не харесва, до обяд мрази себе си, а следобяд намразва целия свят.

    Затова вече упорито се заговори за „българския негативизъм“. Все мрънкат и се оплакват българите, все са недоволни, болни и бедни. При това 90 % от тях притежават недвижима собственост за стотици хиляди евро!

    В Италия вече има и нова крилата фраза: „Грозен, прост и зъл като българин.“

  4. Наистина българският негативизъм е голяма пречка за всичко, което правим. Тъпо е да се мисли, че е последица от живота ни, а не причина за проблемите в него. България е минавала през много по-тежки моменти и хората са били с вдигнати глави. Сега се правим за подлизурковци направо. Я по-сериозно всички.

  5. Честито за включването в селекцията на Svejo.net! 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.